Sela vaše želje i nacrte pretvara u stvarnost

22.04.2016 13:29:27
Sela vaše želje i nacrte pretvara u stvarnost

SELA je kompanija koja bez obzira na kompleksnost izgradnje vrši razvoj iste, čak i onda kada zahtjevaju više od samog rada i materijala

SELA predstavlja tim visoko profesionalnih graditelja i inžinjera koji se mogu nositi sa svakim projektom od njegovog početka do samog kraja.

"Mi Vaše želje i nacrte pretvaramo u stvarnost, svojom nevjerovatnom predanošću, efikasnošću i pouzdanošću", poručuju iz kompanije Sela.

Završeni projekti uključuju komercijalne i stambene izgradnje,niskogradnju, visokogradnju, izgradnju mostova, renoviranje historijskih spomenika, tematske restorane, industrijski razvoj.

Vaš projekat će se razviti na vrijeme i prema unaprijed definisanom budžetu, zahvaljujući izuzetnoj komunikaciji timova i dobro organizovanom upravljanju projektom.

SELA je kompanija koja bez obzira na kompleksnost izgradnje vrši razvoj iste, čak i onda kada zahtjevaju više od samog rada i materijala.

SELA pruža pravu kombinaciju ljudi, procesa, i tehnologije.

Kompanija SELA pruža usluge izgradnje, renoviranja objekata niskogradnje. Dio ekspertize kompanije u pogledu niskogradnje, ogleda se u brojnim projektima, nasipavnja i izravnavanja terena, asfaltiranja dionaca i puteva, održavanja i renoviranja dijela željezničke infrastrukture kao i drenaže kod zasipanja kanala u sličnim građevinskim radovima i industriji.

SELA se bavi  investicijskim poslovima u graditeljstvu, što podrazumjeva izgradnju stambenih, stambeno - poslovnih i poslovnih objekata namijenjenih tržištu. Kao dio vertikalne ponude izgradnje kompanija SELA pruža usluge izgradnje, renoviranja, objekata visokogradnje (hale, skladišta, poslovni i proizvodni objekti, poljoprivredni, sportski i industrijski objekti)  po svim svjetskim standardima.

 

PODIJELI:
TAGOVI: niskogradnja visokogradnja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo