Konsultantska firma

CDS Consulting fleksibilna, svestrana i odgovorna organizacija

10.05.2016 09:17:26
CDS Consulting

CDS Consulting d.o.o. je konsultantska firma specijalizirana za međunarodni razvoj

CDS Consulting d.o.o. je konsultantska firma u stoprocentnom ženskom vlasništvu, specijalizirana za međunarodni razvoj i osnovana i registrovana 2015. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

CDS Consulting je proizvod dugogodišnje želje stručnjaka za razvojem projekata koji rade za ovu firmu i koji su željeli stvoriti organizaciju koja će doprinijeti pokretanju ljudskog i društvenog napretka i željenog učinka. Prepoznati su od strane lokalnih razvojnih stručnjaka kao kreativna firma u kojoj mogu ostvariti profesionalni napredak i vizije.

Kompanija djeluje u izazovnom i zahtjevnom razvojnom okruženju u različitim sektorima i područjima: od ekonomskog razvoja, uprave, vladavine prava i demokratije do upravljanja provedbom programa u različitim fazama njihovog životnog ciklusa. Bogato iskustvo omogućuje CDS Consulting da bude fleksibilna, svestrana, i odgovorna organizacija.

PODIJELI:
TAGOVI: cds consulting

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo