Knauf: Superioran kvalitet, zajedništvo, timski rad i briga o zaposlenicima

11.05.2016 09:05:43
Knauf: Superioran kvalitet, zajedništvo, timski rad i briga o zaposlenicima

Grupacija Knauf multinacionalni je proizvođač građevinskog materijala i sustava suhe gradnje u vlasništvu obitelji Knauf. Nastali su prije 70 godina i postupno rasli, od tradicionalnog poslovanja s gipsom...

Grupacija Knauf multinacionalni je proizvođač građevinskog materijala i sustava suhe gradnje u vlasništvu obitelji Knauf. Nastali su prije 70 godina i postupno rasli, od tradicionalnog poslovanja s gipsom, gdje je danas riječ Knauf sinonim za suhu gradnju pa do internacionalne grupacije široke palete poslovanja: suha gradnja, izolacioni materijali...

Vrijednosti koje njeguju u grupaciji potiču vizionarski duh, inovativnost, brze odluke, kreativnost zaposlenika i ekološku osviještenost. Svakodnevnom primjenom ovih načela znaju kako se približiti potrošačima i stvoriti partnerski odnos s njima. Vrijednosti obiteljskog poduzetništva i dalje se njeguju unutar tvrtke pa su superiorna kvaliteta, zajedništvo i timski rad te stalna briga o zaposlenicima područja kojima se poklanja izuzetna pažnja. "Zaposlenici su naš najdragocjeniji resurs. Stoga se u Knaufu živi i radi u duhu obiteljskog života: učimo jedni od drugih, uzajamno se pomažemo, prenosimo znanje i preuzimamo ulogu mentora" ističu u Knaufu.

Knauf je istovremeno i društveno odgovorna kompanija koja svojim prisustvom povećava broj radnih mjesta i zapošljava lokalne stručnjake te na taj način aktivno pridonosi razvoju lokalnog kraja. Standardi proizvodnje su u skladu s najstrožim kriterijama ekološke proizvodnje jer jedino partnerskim odnosom s prirodom možemo je zaštiti i predati čistu budućim generacijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo