Intera Mostar ima mrežu agenata koji će Vam pronaći pravog klijenta!

30.05.2016 13:46:22
Intera Mostar ima mrežu agenata koji će Vam pronaći pravog klijenta!

Što brže i lakše uspostavljanje poslovnih veza između poduzeća u regiji s poduzećima iz inozemstva i drugim poduzećima u regiji je i glavna misija poslovnog izloga.

Imate proizvod/uslugu koju ste spremni izvoziti? Niste do sada našli prave klijente? Intera - Zaklada za inovacijski i tehnološki Razvitak Mostar ima mrežu agenata koji će Vam pronaći pravog klijenta.

Što brže i lakše uspostavljanje poslovnih veza između poduzeća u regiji s poduzećima iz inozemstva i drugim poduzećima u regiji je i glavna misija poslovnog izloga. Zamišljen je kao stalna postavka svih proizvoda iz Hercegovine, mjesto periodičnih događanja u cilju umrežavanja poduzeća i promoviranja novih proizvoda, te općenito kao centralna informativna točka o svim proizvodnim gospodarskim subjektima u regiji.

Sam izložbeni prostor podrazumijeva suvremeno opremljen i aranžiran izložbeni prostor, koji će zadovoljiti sve zahtjeve kvalitetnog i efektnog izlaganja i prezentacije proizvoda. Njegov položaj u središtu poslovne zgrade INTERA Tehnološkog parka, okruženje konferencijskih dvorana i Edukacijskog centra pružit mu pozornost poslovne, medijske i šire publike.

Ciljevi:

prezentiranje i promocija domaćih proizvoda; uveživanje poslovnih subjekata regije (umrežavanje, udruživanje u clustere, itd.); sveobuhvatno predstavljanje kapaciteta regije gospodarskim subjektima iz inozemstva; podizanje razine marketinškog nastupa MSP regije; prezentiranja sličnih grupacija iz inozemstva; organiziranja raznih tematskih događanja.

Ciljne skupine:

Proizvodači iz regije Hercegovine; Gospodarstvenici/investitori; Poduzeća i gospodarska izaslanstva iz inozemstva; Obrazovne institucije (škole i fakulteti); Svi pojedinci koji žele saznati i vidjeti što se sve proizvodi u Hercegovini.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo