Nabavite vrhunski telefon uz mjesečnu ratu već od 2 KM

29.06.2016 13:14:48
Nabavite vrhunski telefon uz mjesečnu ratu već od 2 KM

Ukoliko želite novi telefon, više ne morate razmišljati o velikim troškovima i praviti velike finansijske planove.

Ukoliko želite novi telefon, više ne morate razmišljati o velikim troškovima i praviti velike finansijske planove. Dobra vijest je da kompanija m:tel nudi kupovinu na rate, zahvaljujući kojoj telefon koji želite, možete otplaćivati i kroz 24 mjesečne rate.

Ukoliko ste korisnik Moj Mix tarifa, Open Quadro paketa, tarife Moji najbliži ili jedne od Kombinuj tarifa, telefone iz m:tel ponude možete otplaćivati na 12 ili 24 jednake mjesečne rate u zavisnosti od ugovorne obaveze. Cijenu telefona u svojoj omiljenoj tarifi podijelite sa brojem mjeseci koliko želite da ga otplaćujete, i dobićete cijenu vaše mjesečne rate.

Od mnoštva vrhunskih telefona iz ponude m:tel izdvaja telefon LG V10 kojeg uz tarifu Moj Mix Premium i ugovor od 24 mjeseca možete otplaćivati  u 24 jednake mjesečne rate u iznosu od 27 KM. Iz m:tela vam preporučuju i Soni M4 Aqua za samo 2 KM mjesečno, 24 mjeseca, uz Moj Mix Extra ili HTC 626 DS za 2 KM,  24 mjeseca, uz Moj Mix Extra.

Postanite vlasnik telefona kojeg ste oduvijek željeli.

Za više informacija posjetite www.mtel.bam, m:tel prodajno mjesto ili pozovite 066 10 10 10.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo