Sa kompanijom Vrtlarija Šarić uljepšajte Vaš dan iz snova

15.07.2016 09:12:52

U kompaniji Vrtlarija Šarić pažljivo biraju cvijeće koje Vam daruje svoju ljepotu, miris i uvezano u svadbene ukrase uveličava Vaš dan iz snova.

Tvrtka Vrtlarija Šarić osnovana je 1987. godine i od tada se bavi prodajom i uzgojem rezanog cvijeća, lončanica i ukrasnog bilja.

Vrtlarija Šarić jedan je od vodećih opskrbljivača rezanog cvijeća u BiH. Cvijeće distribuiraju u gotovo sve veće prodavnice rezanog cvijeća u Bosni i Hercegovini.Cvijeće Vrtlarija Šarić  se proizvodi od visoko kvalitetnog sjemena i uzgaja u idealnim uvjetima da bi nakon rezanja došlo i do vas. Osim rezanog cvijeća u ponudi imaju i lončanice, te ukrasno bilje. Vrtlarija Šarić posjeduje više vozila hladnjača kojima distribuiramo cvijeće koje su utovarili na nekom od naših dokova za utovar.

Već dugi niz godina bave se prodajom rezanog cvijeća. Veliki broj cvijećarnica koristi usluge njihove veleprodaje.

Vrtlarija Šarić pažljivo bira cvijeće koje nudi tako da krajnji kupac bude zadovoljan i dobije svjež proizvod. Cvijeće se odlukuje visokom kvalitetom, oblikom i bojom.

Bave se dekoracijama za vjenčanjai pravljenjem prekrasnih vjenčanih buketa koje rade sa maksimalnom pažnjom i originalnošću, prateći svjetske trendove.

Takođe, kompanija Vrtlarija Šarić radi i dekoracije domova, svadbenih salona, automobila kao i crkava u kojima se održava vjenčanje. Pažljivo biraju cvijeće koje Vam daruje svoju ljepotu, miris i uvezano u svadbene ukrase uveličava Vaš dan iz snova. Ukoliko želite našu dekoraciju, obratite nam se, a mi ćemo Vam predložiti nekoliko ideja i stilova ukrašavanja.

 

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: cvijeće vjenčanja dekoracija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo