GRIN Gračanica: Vodeći proizvođač papirne i kartonske ambalaže

21.09.2016 08:03:49

GRIN je danas vodeći pouzdani proizvođač komercijalne papirne i kartonske ambalaže, kaširane ambalaže, etiketa i sl. u BiH.

Od osnivanja do danas GRIN Gračanica posluje na istoj lokaciji bez ijednog dana prekida. Iako je od 1958. godine poslovala pod raznim imenima, cijelo vrijeme bavila se grafičkom djelatnošću stalno prateći trendove opremala se i tehnološki i kadrovski.

GRIN je danas vodeći pouzdani proizvođač komercijalne papirne i kartonske ambalaže, kaširane ambalaže, etiketa i sl. u BiH.
Stalnim poboljšavanjem tehnologije, procesa i proizvoda spremni su ispuniti svaku želju i očekivanje kupca.

U proizvodnim pogonima GRIN-a instalirana je vrhunska i najsavremenija oprema. U pripremi CTP tehnologija, B-1 format, kao preduslov za vrhunsku štampu. U štampi “Roland 705“, B-1+ formata, sa in line lakiranjem i sušačima sa toplim i IR zrakama uz potpuno automatsko upravljanje i kontrolu štampe, što je uslov da svaki otisak bude vjeran i isti. Pored navedenog, u pogonima štampe nalazi se “KBA Rapida“, B-2 formata, petobojka, te “Shinohara“, B-3 formata, dvobojna mašina. U doradi oprema za oplemenjivanje vrhunskog otiska folijatiskom, slijepim tiskom, brajevim pismom, štancanjem, lijepljenjem sa više tačaka, uvezom u broširani, meki i tvrdi povez.

Ovakva tehnologija omogućava izradu veoma široke lepeze grafičkih proizvoda na bazi papira i kartona kao što su od najednostavnijih tiksanica, memoranduma, otpremnica, pozivnica, zatim brošura, kataloga, prospekata, knjiga mekog i tvrdog uveza, monografija, kalendara svih vrsta uveza, letaka, afiša i plakata itd.

Potpuno je zaokružen proces za štampu i izradu kaširane i komercijalne ambalaže za prehrambenu, hemijsku, farmaceutsku, duhansku, kozmetičku, obućarsku, tekstilnu industriju, izrada etiketa za pivo, alkolohna i bezalkoholna pića, omotnica za konditorsku industriju i sl.
Poslovna filozofija firma GRIN ima za cilj pružiti klijentima širok dijapazon usluga štampe na jednom mjestu. Zadovoljstvo klijenata smatraju jedinim mjerilom uspjeha i garancijom dugoročnog poslovanja. Oredjeljenje im je je izrada  kvalitetnih proizvoda koji u potpunosti mogu da zadovolje očekivanja klijenata.

"Naš kvalitet, poslovnost, pouzdanost potvrđuje duga lista naših poslovnih partnera od kojih navodimo neke: AS Group,  Oaza, Vispak, Klas, Sprind, Vegafruit, Mlin i pekara d.d. Ljubače, Bosnalijek, Elatec, Bihaćka pivovara, Uniqa osiguranje, Farmavita, Fis, Eki MKF, Bosna-Sunce osiguranje, Mladegs pak, Pharmamed, Argeta, Socksmaker, Biljana, Sefo, Hepok, Dita, Mann+Hummel, Motorex, Swity, Gusto E Sapore, BH Telecom, Bimal, Coca Cola, Solana, Eurovip, Marcaffe, Ragusa, Lactalis, Perutnina Ptuj, Transturist, Enker, Konzum, Sparkasse i mnogi drugi" poručuju iz firme GRIN Gračanica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo