Zašto ugraditi zračnu zavjesu?

09.11.2016 14:44:54
Zašto ugraditi zračnu zavjesu?

Generalni zastupnik Thermoscreens zračnih zavjesa - Deltron d.o.o. Sarajevo

 Thermoscreens je vodeća tvrtka u proizvodnji visokokvalitetnih zračnih zavjesa što potvrđuje i njihova dugogodišnja visoka svjetska reputacija.

Zračne zavjese smanjuju gubitak energije, sprječavaju ulazak prašine, insekata, ispušnih plinova te osiguravaju čist, zdrav, siguran i idealno udoban ambijent. Dostupne su u tri varijante - električna, ambijentalna i vodena zračna zavjesa kako bi zadovoljili različite zahtjeve.

Zašto ugraditi zračnu zavjesu:

  • Udobnost:

Zračne zavjese pomažu u stvaranju idealnog okoliša za boravak bilo sa grijanim, hlađenim ili ambijentalnim ispuhom.

  • Politika otvorenih vrata:

Zračne zavjese nude mogućnost rada sa otvorenim vratima u prodajnim mjestima te omogućuju nesmetan prolaz za transport proizvoda.

  • Ušteda energije:

Zračne zavjese nad otvorenim vratima daju značajne uštede energije.

  • Zaštita:

Zračne zavjese osiguravaju čist i zdrav okoliš.

  • Zdravlje i sigurnost:

Kod rashladnih aplikacija Thermoscreens zračne zavjese za hlađenje zraka znatno smanjuju prodor toplog vlažnog zraka u prostoriju kada je potrebno držati vrata otvorena za utovar i istovar, te pomažu zadržati hladni zrak unutar prostorije a topli zrak izvan prostorije.

  • Jednostavna instalacija:

Zračne zavjese ne samo da se lako montiraju nego su i jednostavne za održavanje i servis. Predstavljaju jednostavno i isplativo rješenje za ugodan okoliš.

Thermoscreens vjeruje u održivost, te u tu svrhu se striktno pridržava normama Sustava Upravljanja Okolišem po BS EN ISO14001: 2004. Svaki je proizvod konstruiran imajući na umu energetsku efikasnost, te sa uvođenjem Ecopower tehnologije krajnjim korisnicima se omogućuje da uživaju u uštedi energije i inovaciji poboljšanja ozračja.

Više informacija potražite kod Generalnog zastupnika Thermoscreens zračnih zavjesa - Deltron d.o.o. Sarajevo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo