Addiko Mobile BiH - Mobilno bankarstvo

16.11.2016 13:12:49
Addiko Mobile BiH - Mobilno bankarstvo

Stajanjem u redu gubite vrijeme? Bez čekanja u redu uz Addiko mobilno i internet bankarstvo. Brzo i jednostavno.

Stajanjem u redu gubite vrijeme? Bez čekanja u redu uz Addiko mobilno i internet bankarstvo. Brzo i jednostavno.

Mobilno bankarstvo

Addiko Mobile - Banka na vašem dlanu je  usluga mobilnog bankarstva  koja Vam omogućuje da postanete svoj osobni bankar i da sami pratite stanje i promet na svojim prijavljenim računima, provjerite platne naloge, platite sve vrste računa unutar domaćeg platnog prometa, izvršite kupoprodaju deviza te niz drugih korisnih usluga.

I sve to bez fizičkog dolaska u Banku! Plaćanja putem mobilnog uređaja su jednostavna, sigurna, brza, uvijek dostupna i povoljnija u odnosu na odlazak u Banku. Banka ide sa Vama gdje god Vi poželite: u Vašu kuću, na Vaše radno mjesto, u omiljeni kafe ili na bilo koje drugo mjesto koje ima internet vezu, kako u zemlji tako i u inostranstvu!

Preduvjeti za uslugu:

  • Otvoren tekući račun u banci
  • Mobilni uređaj - pametni telefoni ili tablet,
  • Pristup internetu na mobilnom uređaju – wifi ili mobilni internet

Realizacija usluge u tri koraka:

U bilo kojoj poslovnici popunite pristupnicu za uslugu mobilnog bankarstva Addiko Mobile i preuzmite omotnicu sa drugim dijelom aktivacijskog ključa

Putem e-mail-a sa adrese mbanking.fbih@addiko.com ćete dobiti podatke o Vašem korisničkom imenu i prvi dio aktivacijskog ključa

Sa interneta preuzmite aplikaciju za Vaš mobilni uređaj (Play Store za Android, Store za Windows phone i AppStore za iOS)

Plaćanja su brza i jednostavna na osnovu kreiranog uzorka

OVDJE možete preuzeti Addiko Mobile  Standardni informativni list

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo