Dan slastičarstva u Alpeksu

03.12.2016 11:41:07

Firma Alpeks upriličila je ugodan dan druženja uz prezentaciju izrade i dekorisanja slatkog programa.

Firma Alpeks iz Sarajeva već 15 godina radi uspješno na polju ugostiteljske opreme, i u svom poslovnom objektu, svojim poslovnim partnerima, prijateljima, vrhunskim ugostiteljima iz cijele BiH i ostalima iz svijeta ugostiteljstva upriličila je ugodan dan druženja uz prezentaciju izrade i dekorisanja slatkog programa.

Pokazali smo kako se upotrebom visokokvalitetnih silikonskih kalupa, koji podnose i plusnu i minusnu temperaturu može na jednostavan način dobiti besprijekorna forma i željeni oblik torti i kolača. Bilo nam je zadovoljstvo po ko zna koji put surađivati sa dragim partnerima: Udruženje kuhara u BiH, Vispak, Hercegovina Produkt, Amex, Chipas Sweets&Cakes, Sprind, Fructal, Superior Group, poručii su iz Alpeks-a.

Višegodišnje iskustvo Alpeksa na području ugostiteljskog sitnog inventara i opreme nudi širok izbor od preko 5.000 artikala među kojima će, uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja, svaki ugostitelj pronaći ono što mu treba za obavljanje svoje djelatnosti, ali i dobiti ideju za poboljšanje kvalitete i dopunu svoje usluge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo