LiNK pruža poslovno savjetodavne usluge svojim korisnicima

02.05.2017 09:36:16
LiNK pruža poslovno savjetodavne usluge svojim korisnicima

Udruženje LiNK nastoje biti pokretači razvoja, putem udruživanja, zastupanja interesa poduzeća, kao i ponude kvalificiranih usluga.

Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK osnovano je 2001. godine uz podršku projekta talijanske NVO COSPE. Stoga je u ovom Udruženju, od samog početka apliciran model rada po uzoru na napredna europska udruženja za razvoj poduzetništva. Udruženje je registrirano pri Ministarstvu pravosuđa i uprave Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije Mostar, 17.04.2001. kao udruženje građana.

Danas je LiNK stabilna, samoodrživa i profesionalno respektabilna organizacija koju cijene i uvažavaju u zemlji, ali i inostranstvu.

Osnovni cilj djelovanja Udruženja je podržati razvoj i osnivanje proizvodnih i kvalificiranih uslužnih poduzeća na području Hercegovine.

Kao takvo udružuje privatne poduzetnike, kao i druge građane koji imaju namjeru započeti ili unaprijediti svoj posao-business. Trenutno Udruženje broji 279 članova, od koji je najveći broj samostalnih poduzetnika, mikro i malih poduzeća.

Udruženje djeluje na principima:

  • demokratske organizacije,
  • zastupa sva udružena poduzeća,
  • pristupanje je dobrovoljno.

U svom radu Udruženje LiNK se oslanja na Centar usluga, koji pruža poslovno savjetodavne usluge svojim korisnicima. Unutrašnja organizacija, tehnički i ljudski resursi su uređeni po zahtjevima brzog i dinamičnog razvoja, uz stalnu brigu za očuvanje i unapređenje kvaliteta implementiranih projekata i usluga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo