Vagaservis Laktaši vodeća firma u proizvodnji i hibridizaciji vaga

16.05.2017 09:47:43
Vagaservis Laktaši vodeća firma u proizvodnji i hibridizaciji vaga

Ovlašteni servis za proizvodnju,održavanje,baždiranje i popravku svih vrsta vaga i birotehnike.

Vagaservis d.o.o. je savremeno, ambiciozno i profesionalno orijentisano preduzeće koje želi da posluje po najsavremenijim poslovnim, ekološkim i drugim standardima u želji da zadobije vaše povjerenje.

Vagaservis  u svom proizvodnom programu ima  preko 36 različitih vrsta vaga, i to:

  • Vage za skladišne namjene od 100 kg - 5000 kg
  • Vage za mjerenje stoke od 100 kg - 2000 kg
  • Vage za posebne namjene od 3000 kg -60000 kg
  • Vage za mjerenje vozila-drumske, od 10 tona - 60 tona
  • Vage za klaničnu industriju
  • Elektronske platforma vage
  • Poštanske vage od 1g-35 kg
  • Vage za brojanje komada (brojačice)
  • Elektronske vage sa bar-kod štampačem.

Dio firme ima u svom sastavu 3 zaposlena, kamion sa specijalnom rampom za utovar tegova, tri dostavna vozila i 10 tona baždarenih tegova (ETALONA).

Zaposleni u firmi su osposobljeni da poprave i baždare sve vage od 1 gr - 100 tona bilo kog proizvođača iz zemlje ili inostranstva.

Vagaservis vam servisira i izdaje uvjerenja o ispravnosti betonskih baza kao i asfaltnih baza te vrši njihovu hibridizaciju sa ugradnjom softvera za automatsko doziranje komponenti.

Potrebno je naglasiti da je zakonska obaveza svakog imaoca mjerila-vage da u određenom roku izvrši kontrolu i baždarenje vage .O servisiranju i baždarenju vage se sklapa Ugovor koji reguliše međusobne odnose vlasnika i servisera.

Za sve ove poslove Vagaservis ima standardne cjenovnike usluga, popravki i godišnjeg baždarenja koji su sastavni dio ugovora koji se sklapa, kao i način izmirenja obaveza po osnovu urađenih poslova. S obzirom na djelatnost kojom se pojedine firme bave jedan od uslova je da servisna služba obezbijedi mogućnost intervencije  po pismenom pozivu u roku od 24 sata (jedna od stavki ugovora sa Upravom carina ), i to je ono što u velikoj mjeri razlikuje firmu Vagaservis od drugih firmi koje se bave ovom djelatnošću.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo