Farfisa IP Way - Novi način za dizajniranje i instaliranje videointerfona

26.05.2017 13:49:36
Farfisa IP Way - Novi način za dizajniranje i instaliranje videointerfona

Farfisa IP Way je novi način za dizajniranje i instaliranje videointerfona koji koristi TCP/IP mrežu podataka

Farfisa IP Way je novi način za dizajniranje i instaliranje videointerfona koji koristi TCP/IP mrežu podataka: uređaji temeljeni na IP nesmetano komuniciraju bez granica kompatibilnosti, ali tipične funkcije lahko se aktiviraju, čak i na udaljenostima putem posebnih uređaja ili uređaja koji se svakodnevno koriste kao što su računari, pametni telefoni ili tableti.

Farfisa IP Way ponuda je nova, ali već je evoluirala. Jednostavan i potpun, sistem doživljava povećanu potražnju: možete ga dodati AgoràIP vanjskoj jedinici – estetski i funkcionalno identičan tradicionalnoj ploči sa tipkama gdje možete realizirati SIP videopoziv sa internim uređajima: VoIP opremom, pametnim telefonima, tabletima ili računarima. Vanjskoj jedinici također možete pridružiti i ZHeroIP monitor. To rezultira kompletnim sistemom u kojem su dostupne sve prednosti digitalne IP tehnologije te jednostavnost korištenja tradicionalnog videointerfonskog sistema.

Ako se odlučite za sistem bez tradicionalne videointerfonske stanice, instalacija je maksimalno jednostavna, te podrazumijeva samo montažu vanjske jedinice, zahvaljujući aplikacijama za pametne telefone i tablete ili širok raspon VoiP land telefona koji mogu primati pozive.

Aplikacije i područja primjene mogu se uveliko razlikovati: višekorisnički stambeni prostori, industrijske prostorije ili profesionalni uredi. Farfisa IP Way omogućava jednostavno, ali sigurno upravljanje pozivima i kontrolu pristupa iz udaljenih lokacija. Moderno i nezamislivo rješenje do danas!

Firma ČIP Sistemi d.o.o. Sarajevo je ovlašteni distributer za BiH Farfisa videointerfona.

PREUZMI DOKUMENT:
aci_catalog.pdf

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo