Mass Light: Bogata ponuda LED rasvjete za vanjsko i unutarnje uređenje

30.07.2013 09:54:48
Mass Light: Bogata ponuda LED rasvjete za vanjsko i unutarnje uređenje

Preduzeće Saša-Trade d.o.o dugi niz godina proizvodi i prodaje sve vrste rasvjetnih tijela. Primarni zadatak preduzeća je istraživanje i usavršavanje LED tehnologije, ali i ostalih rasvjetnih tijela.

Preduzeće Saša-Trade d.o.o dugi niz godina proizvodi i prodaje sve vrste rasvjetnih tijela. Primarni zadatak preduzeća je istraživanje i usavršavanje LED tehnologije, ali i ostalih rasvjetnih tijela.

Istraživanjem tržišta i primjenom znanja iz navedenih oblasti tokom posljednih godina, često nezadovoljni ponuđenim strategijama poslovanja i ponudom struke, preduzeća Saša-Trade odlučilo je formirati tim sa vlastitom vizijom, misijom i ciljem.

Preduzeće Saša-trade d.o.o., osnovano 1998. godine u Doboju, kolektiv je u ekspanziji, specijalizovan za uvoz, izvoz i prodaju rasvjetnih uređaja.

U prodajnim salonima preduzeća Saša-Trade možete pronaći bogata ponuda LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih, svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije.

Tim preduzeća sastoji se od mladih i ambicioznih stručnjaka čiji je osnovni zadatak maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama postojećih i potencijalnih kupaca. Trenutno je u preduzeću zaposleno više od 30 mladih i ambicioznih stručnjaka iz oblasti elektrotehnike, čiji je osnovni cilj maksimalno prilagođavanje zahtijevima kupaca.

Komparativne prednosti preduzeća su:

 • dugogodišnje iskustvo u oblasti rasvjete, rasvjetnih tijela i LED tehnologija,
 • saradnja sa preko 320 poslovnih partnera,
 • razvijen maloprodajni sektor,
 • visok kvalitet naših Mass-light rasvjetnih tijela,
 • niska cijena naših proizvoda,
 • razvijena distribuciona mreža,
 • pružanje smjernica i savjeta vezano za Vaš izložbeni prostor,
 • besplatna dostava i još mnogo toga.

U proizvodnim pogonima preduzeća Saša-Trade vrši se proizvodnja pojedinih dijelova rasvjetnih tijela, sa svim potrebnim atestima i garancijama.

Višegodišnje kontinuirano obučavanje, usavršavanje, sticanje znanja i iskustva na ovom polju koriste na najbolji mogući način da bi zadovoljili potrebe svojih kupaca u pogledu kvalitetnog enterijera i eksterijera.

Svi proizvodi koji su prikazani na našoj internet prezentaciji preduzeća su na lageru. Kupljeni proizvodi se isporučuju na željenu adresu u najkraćem roku. Bez obzira na to da li ste pravno ili fizičko lice, potrebno je samo da imate pristup internetu i da odaberete neki od ponuđenih artikala iz širokog asortimana preduzeća Saša-Trade.

Svi proizvodi najčešće se isporučuju već sljedećeg radnog dana, najčešće u roku do 3 dana, a najkasnije u roku od sedam radnih dana.

Važna pretpostavka na koju trebate obratiti pažnju je besplatna dostava. Naime, zbog široke lepeze distribucionih aktivnosti, na teritoriji Bosne i Hercegovine preduzeća Saša-Trade vrši besplatnu dostavu svojih proizvoda.

Sva poručena roba se može platiti:

 • Uplatom na žiro-račun koji ćemo Vam proslijediti na e-mail adresu,
 • Gotovinom kuriru brze pošte prilikom isporuke na željenu adresu i
 • U radnji, na licu mjesta, gdje primamo sve kartice koje postoje na tržištu.

Plaćanje se vrši isključivo u KM.

Više informacija o ponudi OVDJE

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo