Najbrže i najpovoljnije do certifikata u BiH uz 20% ljetnog popusta!

19.07.2017 08:13:48

Ekstraintenzivni i standardni kursevi njemačkog jezika po ljetnoj cijeni već od 195 KM po modulu.

Ekstraintenzivni i standardni kursevi njemačkog jezika po ljetnoj cijeni već od 195 KM po modulu.

Iskoristite ljeto da naučite njemački jezik u najboljoj školi u BiH.

Ako ste ambiciozni  i želite naći posao u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj, nudimo vam da za samo 5 sedmica naučite A1, za 10 sedmica A2 ili za 15 sedmica B1 te lako položite Goethe ili ÖSD ispit uz poseban popust! Iskoristite mudro svoje slobodno vrijeme te steknite uslove da radite za mjesečna primanja od 1500 do 3000 eura.

ÖSD certifikat koji svjedoči o nivou poznavanja njemačkog jezika je međunarodno priznat u zemljama Evropske unije, a iza kojeg stoji Republika Austrija. CPE je partner ÖSD-a, što našim polaznicima kurseva njemačkog jezika omogućava polaganje testa za ÖSD certifikat. Ovaj certifikat uvažavaju institucije Autrije, Njemačke i Švicarske, te služi i kao dokaz o poznavanju njemačkog jezika prilikom prijavljivanja za posao u institucijama Evropske unije, zatim za dobijanje dozvole za sklapanje braka, apliciranje za stipendije i univerzitete, te dobijanje posla na njemačkom govornom području. ÖSD certifikat je jednako priznat kao i Goethe certifikat u zemljama Evropske unije.

U toku nastave podjednaka pažnja se pridaje svim vještinama: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje. Istaknuti stručni tim vrhunskih profesora na pristupačan, inovativan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku. Namijenjeni su polaznicima, koji žele da žive, studiraju ili rade u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja. Rad u malim grupama od 6 do 12 polaznika omogućava posvećenost predavača svakom polazniku i lako učenje jezika.

Ovaj program vas brzo priprema za polaganje testova za ÖSD ili Goethe certifikate (ovi testovi se polažu zasebno). Naši polaznici imaju daleko najbolju prolaznost na testovima. Nemojte rizikovati, sa nama ste sigurni da ćete položiti ÖSD ili Goethe test.

  • Predznanje: nije potrebno.
  • Nastava: 9-14 časova sedmično.
  • Male grupe od 6 do 12 polaznika.
  • Vrhunski profesori garantuju najbolju prolaznost na testu.
  • Trajanje: 5 sedmica za A1, 10 sedmica za A1-A2, 15 sedmica za A1-B1.
  • Literatura: Kursbuch und Alltagsbuch - originalna knjiga koju polaznici zadražavaju.
  • Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.
  • Cijena sa 20 % popusta i knjigom već od 195 KM po modulu.

Više informacija OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo