Stambeni krediti Raiffeisen banke uz fiksnu kamatnu stopu

08.02.2018 13:03:16
Stambeni krediti Raiffeisen banke uz fiksnu kamatnu stopu

"Do Vaših kvadrata uz pomoć malih rata!" – nova kampanja Raiffeisen banke

"Kupovina vlastitog stambenog prostora predstavlja značajnu životnu investiciju za decenije koje dolaze. Našim klijentima uvijek želimo biti čvrst oslonac pri donošenju važnih odluka, te kao poslovni partner ponuditi moguće optimalno rješenje ukoliko se odluče da kupovinu nekretnine finansiraju iz sredstava kredita. Kako bi uživali u svom novom domu, a kupovinu pretvorili u lijepo iskustvo, za klijente smo pripremili atraktivnu ponudu stambenih kredita uz fiksnu kamatnu stopu", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao: "Za klijente smo pripremili i Vodič za kupovinu stambene jedinice koji je dostupan na web i Facebook stranici Banke s ciljem da na jednostavan i praktičan način upoznamo klijente sa cijelim procesom apliciranja za kredit."

Raiffeisen stambeni krediti su, za klijente koji žele stabilnu i sigurnu otplatu, dostupni uz fiksnu kamatnu stopu već od 3,89% (EKS FBiH i DB 4,38%, RS 4,45%) u prvih 12 godina otplate kredita. Klijenti mogu odabrati i stambeni kredit s promjenjivom kamatnom stopom već od 3,49% (EKS FBiH i DB 4,03%, RS 4,10%). Za period otplate preko 12 godina kamatna stopa je promjenjiva.

Stambeni kredit je namijenjen za kupovinu postojeće ili stambene jedinice u izgradnji te za izgradnju stambene jedinice. Maksimalan iznos kredita je do 300.000 KM, a maksimalan rok otplate 25 godina. Isplata kredita se vrši na račun prodavca/izvođača radova dok je korisniku kredita omogućena isplata dijela kredita u gotovini u maksimalnom iznosu do 10.000 KM.

Više informacija o kampanji dostupno je OVDJE ili u poslovnici Banke. Vodič za stambeni kredit dostupan je OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo