AGS 71 predstavlja idealno oružje za borbu protiv vlage

22.02.2018 00:00:00
AGS 71 predstavlja idealno oružje za borbu protiv vlage

Odvlaživači zraka koje AGS 71 d.o.o. Sarajevo kao Oficijelni partner Conrad za BiH u svojoj ponudi ima su jedinstvene konstrukcije

Jedino učinkovito oružje za borbu protiv vlage, pljesni, neugodnog mirisa i crnih fleka na zidovim uzrokovanih prevelikom vlažnošču su isušivači zraka. Bilo da se radi o zamjeni drvene stolarije u pvc ili jednostavno prodiranje vlage u Vaš prostor zbog raznih činbenika ovi uređaji su u mogućnosti potpuno regulirati vlažnost prostorija. Brojni korisnici uređaja uvjerili su se u njihovu superiornu moć nad prostorima tretiranim prevelikom vlagom.

Uređaji su namijenjeni za kondenzaciju vode i smanjenje vlage u prostoriji, mogućnost održavanja traženog % vlage u prostoriji. Može se koristiti u dnevnim boravcima, skladištima, podrumima, garderobama, kupaonicama, uredima itd.

Odvlaživači zraka koje  AGS 71 d.o.o. Sarajevo  kao oficijelni partner renomirane  kompanije Conrad za BiH u svojoj ponudi ima široku paletu istih za različite namjene. Kada se postave u prostor koji se želi isušivati, oni ventiliraju zrak oduzimajući mu suvišnu vlagu koja se skuplja u posudi odvlaživača ili se ispušta u kanalizaciju. Korištenjem isušivača zraka uklanjate mogućnost razvoja i rasta štetnih algi, i plijesni na zidovima i namještaju. Prostor postaje svjež i zdrav! Brojni korisnici isušivača uvjerili su se u njihovu superiornu nadmoć nad vlažnim flekama na zidovima, pojavi plijesni na rublju i namještaju.

Kao što možemo zaključiti  uređaj za isušivanje zraka ima velike prednosti ako se koristi baš za namjenu za koju je predviđen. Upravo zbog toga nije svejedno kada treba izabrati uređaj koji će u potpunost ispuniti Vaše potrebe i očekivanja. Ako niste sigurni koji isušivač  bi bio idealan za Vaše potrebe obratite se ljubaznom osoblju kompanije  AGS 71 d.o.o. Sarajevo.

Oni u svojoj ponudi imaju najveći i najkvalitetniji izbor isušivača zraka u šta se i sami možete uvjeriti ako ih posjetite u nekom od njihovih maloprodajnih objekata ili posjetite njihovu web stranicu klikom OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo