Blicnet paketi pola godine za pola pretplate

18.09.2013 10:29:48
Blicnet paketi pola godine za pola pretplate

Svi građani koji se tokom ove akcijske ponude odluče za korištenje nekog od ovih paketa dobijaju 50 odsto nižu cijenu mjesečne pretplate u prvih pola godine korištenja.

Blicnet je u septembru za nove korisnike pripremio veliki popust u korištenju usluga Interneta, DUO i TRIO paketa. Svi građani koji se tokom ove akcijske ponude odluče za korištenje nekog od ovih paketa dobijaju 50 odsto nižu cijenu mjesečne pretplate u prvih pola godine korištenja.

Tako je pretplata za Internet samo 12,50 KM mjesečno u prvih šest mjeseci korištenja ovog paketa. (Redovna cijena ovog paketa je 25 KM).

A pola godine za pola pretplate mogu da koriste DUO paket sa uslugama televizije i Interneta ili Interneta i telefonije, a ukoliko još prenesu fiksni telefonski broj u Blicnet mrežu, dobiće i tri mjeseca besplatnih razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH.

Popust važi i za pretplatu za sve TRIO pakete, pa i za TRIO EXTRA paket, najbolji paket u  ponudi, čija je akcijska cijena 29,50 KM mjesečno u prvih pola godine. U TRIO EXTRA paketu dobijaju Internet brzine 8192/152 kbps, WiFi ruter, kablovsku televiziju sa osnovnim paketom kanala na do tri televizora i telefoniju sa besplatnim pozivima prema svim fiksnim mrežama u BiH.  Redovna cijena ovog paketa je 59 KM.

Akcija traje do kraja septembra, priključna taksa je 1 KM, a navedene cijene su bez PDV-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo