Best Solution Company će vam pomoći da učinite svoj izlog prepoznatljivim

09.04.2018 15:16:59

Oslikavanje vaših izloga odličan je naćin da skrenete pažnju na vas ili vaš proizvod.

Best Solution Company osnovan je 2012. god. u Sarajevu. Osnovne djelatnosti su priprema za štampu, dizajn,digitalna i štampa velikih formata, izrada reklamnihnatpisa, te dorada štampanog materijala. BSC je specijalizovana štamparija koja je opremljena modernim digitalnim mašinama.

Isticanje firme, poruke o popustima i sniženjima su jako bitne u doba rasprodaje. Ispisivanje i brendiranje u tačno određeno vrijeme može biti jako bitno. Best Solution Company je u mogučnosti da odgovori na sve zahtjeve, od ideje i grafičke pripreme do štampe i aplikacije folije na izloge vašeg objekta.

Grafika na izlogu je idealan vid vizuelne komunikacije, stoga učinite svoj izlog prepoznatljivim. Najnovije na našim prostoma,samo u ponudi Best Solution Company su 3D Multilayer izlozi.

Kvalitetno i unikatno urađeno brendiranje čini vaš izlog prepoznatljivim, lakšim za lociranje, daje samopouzdanje vašim klijentima odnosno kupcima i ističe vas od ostalih.

Oslikavanje vaših izloga odličan je naćin da skrenete pažnju na vas ili vaš proizvod.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo