CREATIVO Centar siguran partner za uspješnu realizaciju svih vaših zahtjeva

17.07.2018 14:24:47
CREATIVO Centar siguran partner za uspješnu realizaciju svih vaših zahtjeva

CREATIVO Centar pruža usluge produkcije vhunskih video sadržaja, marketinga i promocije, razvoja IT&WEB aplikacija i konsaltinga.

Creativo Centar d.o.o. je firma koja svojim klijentima pruža usluge video produkcije, osmišljavanja i realizacije promotivnih kampanja i događaja,  razvoja IT&WEB aplikacija, te organizaciju treninga za izgradnju kapaciteta zaposlenika u firmama ili pojedinaca.

Firma Creativo Centar d.o.o. insistira na invidualnom pristupu prema svakom klijentu kako bi svoju ekspertizu i usluge optimizovali i prilagodili ostvarenju vaših poslovnih ciljeva i potreba. Klijenti Crativo centar su biznis kompanije, institucije vlasti, nevladine organizacije, ali i pojedinci.

Vrijednosti

KREATIVNOST

Creativo Centar nudi originalna i kreativna poslovna rješenja, u potpunosti prilagođena zahtjevima i potrebama naših klijenata.

POUZDANOST

Siguran i pouzdan partner za uspješnu realizaciju svih vaših zahtjeva.

PARTNERSTVO

Gradi partnerski odnos sa svojim klijentima, uvažavajući specifičnost svakog klijenta i novog poslovnog zadatka.

PROFESIONALNOST

Creativo tim čine provjereni eksperti koji svojim predanim i profesionalnim pristupom jesu garancija poslovnog uspjeha i dobrih odnosa sa klijentima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo