2A CONNECTIONS doo omogućava klijentima novi i lakši sistem poslovanja

31.07.2018 12:14:48
2A CONNECTIONS doo omogućava klijentima novi i lakši sistem poslovanja

Usluge savjetovanja su usmjerene na firme koje žele napraviti iskorak u svom poslovanju, a nemaju potrebne resurse za ostvarivanje ciljeva

Tražite profesionalnu uslugu i partnera, brze i efektivne rezultate, optimizaciju Vaših poslovnih tokova kao i nova tržišta i proizvode kompanija 2A CONNECTIONS može biti od pomoći.

Usluge koje pruža 2A CONNECTIONS d.o.o. su:

CONSULTING (poslovno savjetovanje, provođenje optimizacije proizvodnje, istraživanje tržišta, izrada poslovnih planova, marketing planova, poslovnih strategija te implementacija poslovnih planova)

Naše usluge savjetovanja su usmjerene na firme koje žele napraviti iskorak i zaokret u svom poslovanju, a nemaju potrebne vlastite resurse za ostvarivanje svojih ciljeva. Upravljanje operacijama su usmjerene na riješavanje kritičnih problema naših klijenata.

POSREDOVANJE (proizvodi, usluge)

Usluge posredovanje vršimo u većini poslovnih sektora, bilo da je to u prodaji, nabavci ili distribuciji proizvoda ili usluga. Sa svojom velikom mrežom kooperanata olakšavamo povezivanje između kupaca i dobavljača.

PROJEKTI (priprema, izrada i implementacija)

Pripremom i izradom konkretnih i kvalitetnih projekata za poslovne subjekte olakšavamo napredovanje i rast. Upoznajemo klijente sa njihovim mogućnostima prilikom prijave na projekte, uključujemo se u pronalazak stvarnih potreba poslovnih subjekata. Implemetacijom projekata omogućavamo klijentima da sa lakoćom izvrše zacrtane ciljeve do kraja. Svodimo mogućnost opterećenja klijenta na minimum.

ZASTUPANJA

Prema mogućnostima vršimo zastupanja firmi na tržištu BiH i EU gdje su uključene izrade prezentacija, prezentovanje firmi na poslovnim forumima, sajmovima, B2B sastancima te sudjelovanje na okruglim stolovima.

IT SOLUTIONS (digitalni marketing, izrada web stranica, android i IOS aplikacije, IT consulting)

Odabirom nas odabirete tim s podrškom IT profesionalaca koji imaju Vaše najbolje interese na umu. Pružamo iskusnu podršku, a mi postanemo vaš go-to IT stručnjaci koji pružaju brzo rješenje koje će vam pomoći nositi se s izazovima kao što nastaju i osigurati taj trend prema gore.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo