Sisma Laktaši: Najbolji izbor za Vaš biznis

14.08.2018 08:28:02

Opremite Vaš poslovni prostor sa Sisma d.o.o. Laktaši

Preduzeće Sisma d.o.o. je nastalo usljed potrebe društva za novim i savremenim standardima u opremanju, kako marketa, ugostiteljskih objekata i skladišta, tako mesnih, pekarskih i drugih industrija.

Sisma d.o.o. se trudi da poslovnim partnerima olakša i ubrza proces opremanja objekata.

Poslovanje su zasnovali na činjenici da klijentima ponude sve potrebne usluge koje podrazumjevaju premjeravanje objekta, izrada projekta sa 3D projekcijama, tehničke crteže elemenata koje ulaze i čine projekat, uslugu montaže – demontaže, održavanja i dopune opreme.

Spremni su da objekte opreme "ključ u ruke" u dogovorenom vremenskom periodu.

U sklopu sjedišta preduzeća, pored uprave, smješteno je i skladište opreme za brze dopune, izmjene ili isporuke manjih i srednjih objekata. Prema zahtjevima kupaca u mogućnosti su ponuditi novu i rabljenu – repariranu opremu.

Opremite Vaš poslovni prostor sa Sisma d.o.o. Laktaši

Za preduzeća koja žele biti prepoznatljiva i standardizovana u svojim enterijerskim rješenjima u mogućnosti su razviti opremu prema njihovim potrebama i zahtjevima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo