Tola Company: Reciklaža, kasacija, baliranje neopasnih sekundarnih sirovina

22.10.2013 10:04:00

Aktivnosti kojima je kompanija trenutno okupirana su otkup, kasacija, reciklaža, transport i izvoz neopasnih sekundarnih sirovina koje distribuiraju kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Kompanija TOLA COMPANY osnovana je u martu mjesecu 2010. godine. Sami početak aktivnosti firme počinje krajem 7 mjeseca iste godine. Prevashodno kompanija je registrovana za trgovinu i usluge, međutim kako tržište zahtijeva različitu lepezu poslovnih potraživanja tako su se i oni preorijentisali na tražene djelatnosti.

Aktivnosti kojima su trenutno okupirani su otkup, kasacija, reciklaža, transport i izvoz neopasnih sekundarnih sirovina koje distribuiraju kako u zemlji tako i u inostranstvu. Društvo TOLA COMPANY raspolaže sa određenim brojem teških teretnih vozila koja se koriste za transporte otpadnih materijala za potrebe preduzeća i eventualne usluge prevoza drugim licima. Pored navedenih trasportnih sredstava posjeduju i određen broj teških teretnih mašina za tešku mehanizaciju koje u skladu sa potrebama eksploatišu na način proporcionalan datom poslovnom aktu.

S obzirom da je TOLA COMPANY jedan jako mlad i prije svega perspektivan kolektiv kojem doprinose ljudi puni entuizma, elana i pozitivne energije, bitno je reći da imaju jako dobru, kvalitetnu i naravno svrsishodnu polsovnu saradnju sa raznim poslovnim partnerima kako u zemlji  tako i u inostranstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo