Nova pogodnost za putnike Međunarodnog aerodroma Sarajevo

Predstavljamo

Nova pogodnost za putnike Međunarodnog aerodroma Sarajevo

Nova pogodnost za putnike Međunarodnog aerodroma Sarajevo koji su kartu kupili online putem

17.09.2018 16:26:43 / Izvor: Akta.ba

Međunarodni aerodrom Sarajevo u suradnji sa kompanijom MasterCard i Intesa Sanpaolo Bankom, pripremio je novu pogodnost za korisnike svojih usluga.

Svi koji kupe kartu online putem na zvaničnoj web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo www.sia.ba i izvrše plaćanje MasterCard ili Maestro karticom, bilo koje banke u periodu od 15.09.2018. do 15.12.2018. kao poklon  dobijaju besplatno korištenje salona poslovne klase na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Ova pogodnost se odnosi samo na karte kupljene i iskorištene za vrijeme trajanja kampanje od 15.09. do 15.12. ove godine. Besplatno korištenje salona će biti na raspolaganju vlasnicima aviokarata bez obzira na to da li su sami kupili kartu ili je to za njih uradio neko drugi. Putnik je u obvezi posjedovati elektronsku kartu (u printanoj ili elektronskoj formi), kao dokaz da je aviokarta plaćena MasterCard karticom. Kampanjom su obuhvaćene sve MasterCard kartice bez obzira na banku i zemlju izdavanja.

Međunarodni aerodrom Sarajevo raspolaže sa tri salona poslovne klase, od čega je jedan za pušače.

Opremljeni su luksuznim namještajem, informacionim displejom, TV prijemnikom, wireless signalom. 

Putnike dočekuje ljubazno osoblje koje će im ponuditi različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, tople napitke, sendviče i apetisane. Saloni su snabdjeveni domaćom i inozemnom dnevnom i tjednom štampom. 

Podsjećamo, Međunarodni aerodrom Sarajevo odnedavno je uveo uslugu online prodaje karata, čime je postao prvi prodajni agent u Bosni i Hercegovini, odnosno prva zračna luka u regiji koji nudi ovu vrstu usluge.

Online kupovinu avio karata možete obaviti na zvaničnoj web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo – http://www.sia.ba, odnosno u online obrascu koji je vidljiv odmah po otvaranju stranice. Nakon što u predviđena polja unesete destinaciju i datume putovanja, sistem će izlistati sve ponude i opcije (broj presjedanja, različiti zrakoplovni prijevoznici...), počev od najpovoljnije ponude. Ovaj sofisticirani pristup omogućava da kreirate vlastito putovanje prema svojim željama i prioritetima.

"Sistem je kreiran u  suradnji sa globalnom putničkom platformom Amadeus, te objedinjuje sve potrebne radnje koje omogućavaju da se kupovina karte  obavi na jednom mjestu.

Pored svega navedenog, sistem također uključuje mogućnost odabira mjesta u zrakoplovu, količinu prtljaga i slično. S ciljem olakšanog pristupa našim putnicima, sistem je podešen da odmah ponudi Sarajevo kao polaznu točku, ali istu možete promijeniti i odabrati bilo koji od stotina zračnih luka u svijetu koje sistem prepoznaje. Karte se na ovaj način mogu kupiti za letove više od 50 avio prijevoznika, te za veliki broj low-cost avio prijevoznika,a za koje se inače karte ne mogu kupiti kod drugih prodajnih agenata.

Napominjemo i da je sistem  potpuno siguran za online kartično  plaćanje, te je razvijen u suradnji sa Intesa Sanpaolo bankom i WS PAY-payment providerom. Također dodatna pogodnost za naše klijente je da se kompletna transakcija može otkazati na dan kada je kupovina prijavljena do 16:00h", ističu iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati šalter prodaje karata na broj: 033/289 266 ili 033/289 267

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo