Započnite druženje sa MI-BOSPO na kanalu MI-BOSPOLOGIJA

08.02.2019 07:50:10
Započnite druženje sa MI-BOSPO na kanalu MI-BOSPOLOGIJA

MI-BOSPO nije tek još jedna finansijska institucija u nizu. MI-BOSPO je kuća svih klijentica i klijenata

Kada je Tifa P. nakon ratnih dešavanja predstavnici Svjetske banke rekla kako njoj ne treba psihosocijalna pomoć nego joj treba novac kako bi prehranila svoju porodicu, zapisana je historija. Prvi mikrokredit u iznosu od 500 KM obilježio je jednu novu pojavu – mikrokreditiranje. S razlogom se  MI-BOSPO ponosi što smo upravo oni, imali priliku i čast uvesti tu praksu u Bosnu i Hercegovinu.

Sada, dvadeset tri godine poslije, nisu sami, postoje i druge organizacije, ali im nikada nije smetalo što su i drugi odlučili da ih prate. U konačnici, jedino što je važno jeste da do finansija dođu oni kojima novac treba.

Specifičnost po kojoj ih prepoznaju, i klijenti, i šira društvena zajednica jeste da su u fokusu njihovog poslovanja žene. Žene, poduzetnice, one sa idejama, odvažne da otpočnu vlastiti posao, odlučne da taj posao uspije, majke koje razmišljaju kako da prehrane članove svoje porodice, žene koje žele da njihova djeca imaju bolju budućnost. Svaki MI-BOSPO korak je korak ka boljoj budućnosti svih nas, i zaposlenika i klijenata, i članova društva, naših sugrađana...

MI-BOSPO nije tek još jedna finansijska institucija u nizu. MI-BOSPO je kuća svih klijentica i klijenata, kuća koja danas ima trideset tri ureda u kojima ćete dobiti podršku i savjet za vaše probleme, gdje ćete dobiti dužno poštovanje a MI-BOSPO će biti domaćini koji će se vama uvijek obradovati.

U bilo koji MI-BOSPO ured da dođete, bilo da ih pozovete putem besplatne info linije 0800 202 53, da im se pridružite na Viber javnom kanalu, pošaljete poruke na Facebook ili Instagram, ili ih pozovete da dođu do vas, uvijek ćete dobiti najbolju moguću uslugu, najprimjereniji savjet i rješenje.

Navikli su vas da su uvijek prvi, sada prvi započinju i druženje na ovaj način, kreiraju kanal MI-BOSPOLOGIJA.

Predstaviće vam MI-BOSPO na jedan novi način, upoznaćete njihove kreditne analitičare, članove menadžmenta, način na koji rade, pisaće vam i njihove klijentice o svojim poslovnim i životnim putevima...

Između ostalih, vrijednosti MI-BOSPO su poštovanje i uvažavanje. Poštuju sve svoje klijente i uvažavaju sve različitosti. To je ono što krasi odnos zaposlenika MI-BOSPO-a i klijenata, klijentica, poslovnih partnera i prijatelja.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo