BIM TEHNOLOGIJE - Budite dio BIM svijeta!

22.05.2019 08:29:37
BIM TEHNOLOGIJE - Budite dio BIM svijeta!

Zašto odabrati BIM?

Zašto odabrati BIM?

BIM (Building Information Modeling) je digitalna metoda rada građevinske industrije. Pomoću BIM softvera sve relevantne informacije spojene su i analizirane, a nedosljednosti i pogreške odmah se identificiraju i mogu se eliminirati u fazi planiranja.

Povećajte svoju konkuretnost i ostvarite najbolje rezultate upotrebom BIM tehnologije.

IMPLEMENTACIJA BIM TEHNOLOGIJA

Ukoliko razmatrate prelazak sa CAD na BIM tehnologiju došli ste na pravo mjesto. Baldinistudio kao Vaš BIM partner osigurava optimizirani pristup implementaciji sljedeće generacije softvera.

USLUGE BIM MANAGEMENTA

Baldinistudio je službeno certificiran za implementaciju BIM standarda prema engleskim normama (Certifikat BSI Academy London). BIM konzultanti smo za više internacionalnih trgovačkih lanaca, te se možete osloniti na naše iskustvo u izgradnji i projektiranju

BIM SOFTVERI

U ponudi kompanije  Baldinistudio d.o.o. možete pronaći najbolje europske BIM softvere za različite vrste BIM projektiranja. Baldinistudio d.o.o. pokriva ahritektonske, konstrukterske te strojarske struke.

U portfoliu se nalaze sljedeći BIM softveri Allplan, SCIA, AX3000, Lumion, Nevaris, Solibri, On-site itd. Kontaktirajte nas za sve detalje i prilagodbu softverskog riješenja Vašim potrebama.

Kontaktirajte podršku

PODIJELI:
TAGOVI: bim bim tehnologije Baldinistudio CAD

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo