Hotel Prijedor: Besplatno korištenje konferencijske sale za Akta.ba klijente

08.10.2019 13:35:01
Hotel Prijedor: Besplatno korištenje konferencijske sale za Akta.ba klijente

Besplatno korištenje konferencijske sale za Akta.ba klijente

Naglašavajući dobre poslovne odnose portala Akta i Hotela Prijedor, uprava Business Hotela Prijedor obezbijedila je za sve postojeće klijente potpuno besplatno korištenje konferencijske sale hotela do kraja 2019. godine. 

"Bit će nam drago da u konferencijskoj sali hotela promovišete vaše nove proizvode, vaše tržišne uspjehe, edukujete klijente, vaše zaposlene, proslavite dan firme i sve ostale aktivnosti u vašem poslu, a mi ćemo se potruditi i pomoći vam da se to organizuje na vrhunskom nivou i da ciljani klijenti o tome pričaju", poručuje Stjepanović.

Također, dodaje da će za goste koji budu posjetioci određenog događaja i manifestacije, biti obezbijeđen potpuno besplatno i parking.

"Ukoliko želite, možete izvršiti upit za raspoložive datume konferencijske sale, a to neće uticati na obavezu održavanja eventa", istakao je on.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo