Jerry Trade: Stalna tenzija na poboljšanju ponude i organizacije poslovanja

26.02.2014 08:32:25
Jerry Trade: Stalna tenzija na poboljšanju ponude i organizacije poslovanja
OTVORI GALERIJU

Korektnost u poslovanju proizvela je veliko povjerenje dobavljača i poslovnih partnera te je tvrtka Jerry trade u tome postala svima poznata.

Tvrtka Jerry trade nudi Vam kompletno održavanje karoserije i motora automobila svih tipova vozila. Na svom lageru Jerry trade ima sve original rezervne dijelove. Uz mogućnost potpunog popravka karoserije ponuditi će Vam original i zamjenske rezervne dijelove za sve tipove gospodarskih i osobnih vozila. Jerry trade posjeduje sve neophodne resurse koji mu omogućavaju efikasno obavljanje servisno-remontne djelatnosti. To su prije svega kadrovi sa višegodišnjim iskustvom u servisiranju i remontovanju vozila.

Jerry trade posjeduje i vlastitu auto praonicu za luksuzna i teretna vozila. Auto praonica je automatska, a proizvođač je renomirani Španjolski div, Istobal.

Oprema u stanici tehničkog pregleda vozila je od proizvođača "Cartec" iz Njemačke i spada u posljednju generaciju proizvoda za ovu namjenu. Shodno tome zadovoljava važeće zakonske propise u FBiH koje reguliraju rad stanica tehničkog pregleda.

Dok na benzinskoj pumpi pored svih vrsta visoke kvalitete tečnih goriva Jerry trade nudi sve vrste motornih ulja, auto guma, široki asortiman auto kozmetike i razne auto opreme, više vrsta auto sprejeva, antifriz, remenje, sve vrste filtera, akumulatore, osvježavajuća pića, prehrambene proizvode...

Pored toga tu je i Motel Jerry koji je izgrađen 1998. godine, i nudi visok stepen komfora i kvalitetna ugostiteljsko-turistička usluga po najvišim standardima. Motel Jerry raspolaže sa 22 ležajeva, u 11 dvokrevetnih soba najvišeg nivoa, kuhinjskim kapacitetom 50-100 obroka dnevno. Sve sobe posjeduju vlastiti TV aparat i frižider, i naravno klimatizirane su.

Koristite prednosti koje Vam pružaju akcijske ponude autobusnog prevoza putnika. Prevezite se po povoljnijim cijenama i brzo i efikasno dosegnite destinacije širom Evrope... Priznanje za visok kvalitet usluga, sigurnost putnika, stručan i profesionalan kadar. Jerry bus zajedno sa ostalim državnim prevoznicima, uspostavio je mrežu linija koja omogućava putnicima da kupovinom karte kod jednog prevoznika bude prevezen do željenog cilja.

Za dugi niz godina tvrta Jerry trade izgradila je mrežu vrlo sposobnih odabranih partnera u transportu. Zahvaljujući velikom voznom parku, koji čine kamioni transportnih preduzeća, na raspolaganju je teret za prevoz širom Evrope uvijek i svuda. Realizaciju i kontrolu svake pojedinačne porudžbine za prevoz - od rezervacije pa do otpreme robe - vrše iskusni menadžeri transporta. Kroz direktan kontakt sa vozačima oni brinu o preciznom nadzoru transporta.

Stalna tenzija na poboljšanju ponude i organizacije poslovanja naišla je na zadovoljstvo komitenata tvtke Jerry trade. Korektnost u poslovanju proizvela je veliko povjerenje dobavljača i poslovnih partnera te je Jerry trade u tome postao svima poznat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo