Ražanica d.o.o. vrši implementaciju IT sistema najviših razina složenosti

09.01.2020 09:41:43
Ražanica d.o.o. vrši implementaciju IT sistema najviših razina složenosti

VIZIJA je postati preduzeće čija su programska rješenja relevantna na svjetskom nivou.

Ražanica d.o.o. je preduzeće osnovano 2005. godine sa svojim sjedištem u Brčko Distrtiktu BiH. Glavna djelatnost tvrtke je osmišljanje, realizacija i održavanje naprednih programskih rješenja baziranih na najnovijim informatičkim tehnologijama, s ciljem optimizacije poslovnih procesa u poslovnim sistemima.

Ražanica d.o.o. posjeduje višegodišnje iskustvo u projektiranju i implementaciji informatičkih sistema najviših razina složenosti. Tehnička orijentacija preduzeća je razvoj aplikacija na Microsoft .NET razvojnoj platformi, ali isto tako imaju iskustvo u izradi aplikacija i sistemskoj integraciji na ostalim platformama, kao što su Java, Linux, Unix, Recital.

Pred sebe su postavili ambiciozan cilj da se u skoroj budućnosti pozicioniraju kao jedna od vodećih regionalnih preduzeća za razvoj i primjenu softvera u poslovnim sistemima, a njihove ambicije iskazane kroz viziju i misiju tvrtke sežu do svjetskog nivoa.

Njihova vizija je postati preduzeće čija su programska rješenja relevantna na svjetskom nivou. 

A misija im je dizajniranje i razvoj visokokvalitetnih i pouzdanih programskih rješenja koja će biti primjer uspješne primjene informatičke tehnologije u optimizaciji rada poslovnih sistema.

Više informacija o njihovim uslugama možete pogledati ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo