Cazinjanin Said Vilić najbolji GRUNDFOS instalater u BiH

06.02.2020 11:44:42
Cazinjanin Said Vilić najbolji GRUNDFOS instalater u BiH

Said Vilić, novi BiH prvak i najbolji GRUNDFOS instalater, odlazi na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Milanu na sajmu MOSTRA CONVEGNO

Održano je finalno takmičenje za najboljeg GRUNDFOS instalatera BiH, piše cazin.net.

Od petnaest finalista iz cijele BiH, najbolje vještine pokazao je Said Vilić iz Cazina ("Grijanje-voda Vilić"), drugo mjesto zasluženo je osvojio Mirel Šišman (Zenica) koji je osvojio novi model ALPHA3 pumpe, a treće mjesto osvojio je Adis Sadiković (Sarajevo) čija je nagrada bila novi model ALPHA 1 L pumpa.

Said Vilić, novi BiH prvak i najbolji GRUNDFOS instalater, odlazi na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Milanu na sajmu MOSTRA CONVEGNO od 17.03.2020 - 20.03.2020 gdje će se kao predstavnik BiH takmičiti za titulu svjetskog prvaka.

"Zahvaljujemo se svim učesnicima i poslovnim partnerima koji su učestvovali u pripremama i realizaciji ovog takmičenja u ime BENIMI D.O.O, GRUNDFOS CROATIA, OBRT VILIĆ. Našem Saidu čestitamo na do sad ostvarenim rezultatima uz želju da titulu svjetskog prvaka, donese u svoju Bosnu i Hercegovinu, u svoj Cazin", kazali su.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo