Iskusite svijet iz druge perspektive i započnite nešto neprocjenjivo

10.02.2020 13:50:48
Iskusite svijet iz druge perspektive i započnite nešto neprocjenjivo

Addiko Bank i Mastercard vode vas u Kan

Addiko banka će, u saradnji sa Mastercardom u BiH, nagraditi glamuroznim iskustvom dva klijenta odlaskom na filmski festival u Kan. Nagradni aranžman vrijedi za dvije osobe, pa će svaki dobitnik u Kanu uživati sa svojom pratnjom. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi postojeći klijenti Addiko banke, koji za vrijeme trajanja nagradne igre, od 10.02. do 10.04, obave minimalno 5 transakcija Addiko Mastercard kreditnom karticom, minimalne vrijednosti 10 KM po transakciji. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju i svi novi klijenti, koji u periodu trajanja nagradne igre ugovore Addiko Mastercard kreditnu karticu.

"Svakodnevno se trudimo klijentima priuštiti najbolje korisničko iskustvo i vrhunski tretman. Svi naši klijenti zaista zaslužuju iskusiti nesvakidašnje filmsko iskustvo. U ovoj nagradnoj igri naša dva najsretnija klijenta doživjet će jedinstveno filmsko iskustvo, rezervisano za najveće filmske zvijezde i u periodu 21.-23.5. prošetati crvenim tepihom Kanskog filmskog festivala", rekla je Belma Sekavić - Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

"Ova vrijedna nagrada sastoji se od dvije povratne avionske karte na relaciji Sarajevo-Nica-Sarajevo, prevoz limuzinom na relaciji Nica-Kan-Nica, 2 noćenja u luksuznom hotelu Hôtel BarrièreLe Majestic, usluge stiliste i frizera, posjeta i fotografisanje na crvenom tepihu, "backstage" obilazak Kanske palate, mjesta gdje se održava Kanski filmski festival, a ukupna vrijednost nagrade, po dobitniku, iznosi oko 30.000 KM" istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja luka, te pozvao sve korisnike Addiko Mastercard kreditnih kartica, da što više koriste Addiko Mastercard kreditnu karticu kako bi povećali šanse za osvajanje ovog zaista neprocjenjivog iskustva.

Beskontaktna Addiko Mastercard kreditna kartica sadrži čak tri kartične funkcionalnosti u samo jednoj platnoj kartici: revolving, odgođeno ili plaćanje na rate, po želji i u skladu sa potrebama klijenta.

Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, karticama, kao i ostalim informacija o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo