Zaposleni su glavni pokretači svih pozitivnih promjena

20.02.2020 09:21:44
Zaposleni su glavni pokretači svih pozitivnih promjena

Svaki član B2 tima, uživa u osjećaju pripadnosti visoko organizovanoj i produktivnoj sredini.

Tim kompanije B2 Kapital čvrsto vjeruj da su ljudi najveći kapital jedne kompanije. Zaposleni su ključni nositelji razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promjena.

Svaki član B2 tima, uživa u osjećaju pripadnosti visoko organizovanoj i produktivnoj sredini, jednakim prilikama za rad na inovativnim projektima kao i velikoj podršci menadžmenta i ostalih članova tima. Vjeruju da zajedno mogu doći do najboljih rješenja!

Razvoj u B2 Kapitalu

Edukaciji i profesionalnom razvoju svojih zaposlenika posebno su posvećeni. Kontinuirano provode programe razvoja talenata i specijalizirane seminare u zemlji i inostranstvu, a  zaposlenima također nude mogućnost pohađanja kurseva stranih jezika, raznih informatičkih i drugih edukacija prema njihovim željama i poslovnim potrebama. Razmjenom iskustava, znanja i vještina žele im omogućiti napredak kako na profesionalnom tako i na ličnom planu, te su zaista ponosni na kvalitetu članova svog tima i doprinos koji daju razvoju B2Holding grupe.

PODIJELI:
TAGOVI: b2 b2 kapital kompanija zaposleni

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo