Maxmedia: Da se Vaša firma izdigne iz prosječnosti i osvoji tržište

25.03.2014 15:28:28
Maxmedia: Da se Vaša firma izdigne iz prosječnosti i osvoji tržište

Marketing je društveni i upravljački proces koji putem stvaranja, ponude i razmjene proizvoda...

Maxmedia je specijalizirano poduzeće za oglašavanje na mjestu prodaje i vanjsko oglašavanje osnovano 2000. godine. Osnovna djelatnost je postavljanje i prodaja oglasnih površina u domeni indoor i outdoor oglašavanja. Profesionalnost i efikasnost njihovi djelatnika očituje se u spremnosti da klijentima pruže najbolja rješenja po najpovoljnijim uvjetima i da na taj način doprinesu njihovoj uspješnosti u poslovanju. Posvećuju posebnu pozornost razvoju djelatnosti i nastoje slijediti svjetske trendove u oglašavanju. Poštuju pozitivno usmjerenje oglašavanja kako s aspekta oglašivačke poruke,tako i s aspekta uklapanja u okoliš. Svoj budući razvoj vide u kvalitativnoj i kvantitativnoj nadogradnji postojećeg na obostranu poslovnu korist-njihovih klijenata i njihovog poduzeća.

Oni su firma koja  će pomoći Vašoj tvrtki da se izdigne iz prosječnosti konkurenata i osvoji dio tržišta. Pomoći će Vam u izgradnji reputacije i imagea Vaše tvrtke, zadržavanju postojećih i privlačenju novih klijenata, pomoći će Vam da prepoznate i iskoristitite svoje mogućnosti i iskoristite ih u cilju ostvarivanja većeg profita.

Cilj im je pružiti Vam cjelovitu marketinšku uslugu vrhunske kvalitete te uspostaviti kvalitetnu međusobnu komunikaciju i partnerski odnos, kako bi Vam mogli ponuditi najbolja rješenja.

Usluge koje nude:

  • Bilbordi
  • Ideje i realizacija oglašavanja
  • Print na proizvodima

Moderno, urbano, zapaženo

Marketing je profitabilno zadovoljenje potreba. Predstavlja dinamično područje poslovne ekonomije koja počiva na tržišnoj razmjeni.

Također pronalazi i potrebe kojih potrošači u datoj točki vremena još nisu svjesni, te također pomaže u oblikovanju proizvoda za njihovo zadovoljenje. Posvećuju posebnu pozornost razvoju djelatnosti i nastoje slijediti svjetske trendove u oglašavanju. Poštuju pozitivno usmjerenje oglašavanja kako s aspekta oglašivačke poruke,tako i s aspekta uklapanja u okoliš.

Vode se riječima Philipa Kotler:  "Marketing je društveni i upravljački proces koji putem stvaranja, ponude i razmjene proizvoda od vrijednosti s drugima, pojedinci i grupe dobivaju ono šta im je potrebno ili što žele."

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo