Recept za uspješno poslovanje kompanije Marlovprom

20.05.2020 10:14:14
Recept za uspješno poslovanje kompanije Marlovprom

Kompanija MARLOVPROM ulaže u odgovornost pružanja svojih usluga kojim opravdava ukazano povjerenje i uspješan renome svoje kompanije.

Kompanija MARLOVPROM d.o.o. Široki Brijeg egzistira više od deset godina. Navode da je sve ove prethodne godine kompanija poslovala uspješno i sa rastom, te je stekla povjerenje od strane svojih komitenata, što im je osnovni cilj.

Kompanija je postigla, a i dalje postiže uspješne realizacije saradnja sa svojim dobavljačima, te s tim opravdane i date reference. Isporuku realizuju u najkraćem mogućem roku, jer u svakom momentu od dobavljača za PEHD i armature mogu odgovoriti, te realizirati u većem iznosu bez avansa i strogih garancija.

Upravo kompanija MARLOVPROM ovakvim načinom poslovanja pruža garancije da može uspješno ispratiti dogovorene poslove iz njihove ponude usluga.

MARLOVPROM d.o.o. je jednim dijelom servis komunalnih poduzeća, te svoje usluge održavanja pružaju komitentima u Širokom Brijegu, Grudama, Čitluku, Ljubuškom, Bileći, Gacko, Trebinje, Ljubinje itd. Učestvuju u isporukama  robe za lokalne vodovode, isporukama materijala za građevinske firme koje se bave instaliranjem i montažom vodovodnih mreža, kako lokalno, tako i za kompletno područje BiH.

Kompanija MARLOVPROM i dalje ulaže u odgovornost pružanja svojih usluga, jer na taj način opravdava ukazano povjerenje i uspješan renome svoje kompanije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo