Predstavljamo

Nagradna igra: Ljetujmo u Bosni i Hercegovini – Oslonimo se na svoje!

Poznati lanac marketa Amko komerc zajedno sa domaćim firmama i Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće, početkom jula ove godine, pokreće nagradnu igru

30.06.2020 09:20:35 / Izvor: Akta.ba

Poznati lanac marketa Amko komerc zajedno sa domaćim firmama i Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće, početkom jula ove godine, pokreće nagradnu igru “LJETUJMO U BOSNI I HERCEGOVINI - OSLONIMO SE NA SVOJE”. Cilj je podrška bh. turizmu posebno u vremenu kada susjedne zemlje zatvaraju granice za državljane BiH.

Kako nam je rekla direktorica marketinga Amko komerca Minela Durmo, svi kupci koji potroše 20 KM i više u periodu od 01. jula do 31. avgusta 2020. godine mogu učestvovati u nagradnoj igri. Biće podjeljeno ukupno 130 nagrada, od kojih su glavne ljetovanje u Nemu, rafting na Uni i Neretvi za cijelu porodicu kao i mnogi poklon vaučeri za kupovinu u Amko komercu.

“Pravila su vrlo jednostavna” ističe direktorica marketinga. “Dovoljno je da prilikom kupovine u korpi bude najmanje jedan proizvod neke od firmi koje su partneri u igri. Na računu se na kasi ispiše ime, prezime i broj telefona te ubaci u kutiju“.

Prema njenim riječima ovo je način da se podrži domaći turizam koji je predhodnih godina donosio značajan novac u Bosnu i Hercegovinu.

“U vremenu dok smo slobodno putovali mnoge destinacije van granica BiH su crpile novac iz naše zemlje”, kaže Durmo. “Kao što vidimo pandemija neće nestati tokom ljeta i ljudi se boje putovati van BiH. U isto vrijeme to je i prilika da se posjete domaće destinacije. Zato pozivamo građane BiH da ljeto 2020. godine provedemo u Bosni i Hercegovini. Kroz nagradnu igru sretni dobitnici će imati priliku uživati na domaćim destinacijama”.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo