Hidroinženjering & Economic: Značajna članica franšizne mreže Economic

06.05.2014 09:04:00
Hidroinženjering & Economic: Značajna članica franšizne mreže Economic

Hidroinženjering & Economic d.o.o. je vodeći trgovac na malo kupaonicama i sanitarnim namještajem u banjalučkoj regiji. Takođe se bave prodajom električne opreme i instalacijskih materijala.

Preduzeće za trgovinu i usluge Hidroinženjering & Economic d.o.o. osnovano je 28.12.1999. godine u Banjoj Luci, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 201. U početku se bavilo trgovinom vodomaterijalom, da bi relativno brzo proširilo asortiman na elektromaterijale i materijale za centralno grijanje. Hidroinženjering & Economic d.o.o. danas zapošljava trideset pet radnika, a stipendira i tri nova stručnjaka.

U svom razvoju kompanija  ostvario je saradnju sa brojnim privrednim subjektima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, ali najznačajniji poslovni partner je Economic d.o.o. iz Viteza, sa kojim traje uspješna saradnja, skoro od samog osnivanja preduzeća. Hidroinženjering & Economic d.o.o. prodaja je značajna članica franšizne mreže Economic. Od 55 članica franšizne mreže Economic, Hidroinženjering & Economic Banja Luka je među onim koji su ostvarivali najbolje poslovne rezultate.

11.04.2006. godine je otvorena nova poslovna jedinica TEHNOcentar u Glamočanima, na magistralnom putu M16 Banja Luka – Laktaši. Namjena TEHNOcentra je da postane regionalni snabdjevač vodomaterijalom i opremom za kupatila, elektromaterijalom, materijalom za centralno grijanje, bijelom tehnikom i elektronskim uređajima za područje od Modriče do Bihaća putem direktne prodaje, ali i preko ostalih članica Economic d.o.o. franšizne mreže sa ovog područja. Na ovaj način, izgradnjom i puštanjem u rad TEHNOcentra, pored ostalog, Hidroinženjering & Economic d.o.o. doprinosi boljoj snabdjevenosti tržišta, kao i bržem ekonomskom razvoju ovoga kraja.

Mogućnost odgođenog plaćanja

Kako bi pokazao da uvijek misli na svoje kupce Hidroinženjering & Economic d.o.o. omogućio je niz olakšica za kupovinu svih proizvoda iz svog bogatog asortimana. U vidu kredita sa otplatom do šest mjeseci bez kamata i žiranata, mogu se kupiti proizvodi u minimalnom iznosu od 100 KM i maksimalnom od 5 000 KM.

Ukoliko se odlučite za ovakav vid plaćanja:

  • za zaposlene su potrebni: lična karta, tri posljednje platne liste iz firme i potvrda o zaposlenju,
  • za penzionere su potrebni: lična karta, ček od posljednje penzije i Rješenje o penziji ukoliko penziju primate preko banke.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo