Sarajevo osiguranje d.d. pruža kompletnu uslugu osiguranja svojim klijentima

13.07.2020 12:11:53
Sarajevo osiguranje d.d. pruža kompletnu uslugu osiguranja svojim klijentima

Stalno unapređenje poslovanja i porast premije potvrđuje stabilan rast i razvoj Društva.

Sarajevo osiguranje d.d. Sarajevo je profesionalni brend i lider na tržištu osiguranja u BiH. Stalno unapređenje poslovanja i porast premije potvrđuje stabilan rast i razvoj Društva.

Prisutni su trendovi rasta u svim vrstama osiguranja, a naročito osiguranja motornih vozila. Kompletna usluga osiguranja pruža se na stanicama osiguranja za kontrolu tehničke ispravnosti vozila koji stručnim pregledom vozila zadržava i unapređuje njihovu tehničku ispravnost u cilju sigurnosti i zaštite osiguranika.

Na stanicama Sarajevo osiguranja d.d. za kontrolu tehničke ispravnosti vozila možete zaključiti i sve ostale vrste osiguranja kao i na svim ostalim prodajnim mjestima Sarajevo-osiguranja d.d. Takav poslovni pristup moguć je stalnom edukacijom uposlenika u poslovima osiguranja i davanju kvalitetne i profesionalne usluge osiguranicima.

Isti pristup približavanja poslovne usluge Sarajevo osiguranja njihovim klijentima prisutan je i u dijelu prijave, procjene i naplate šteta (štete na motornim vozilima i štete na osiguranoj imovini).

"U skladu sa potrebama naših osiguranika unapređuju se postojeći proizvodi osiguranja i razvijaju novi, tako da se u potpunosti mogu zaštititi imovinski interesi naših osiguranika (zaštita stečenog stepena bonusa kod AO osiguranja, naknada za štetu nastalu u slučaju sudara, osiguranje imovine u periodu odsustva osiguranika, zdravstveno osiguranje za vrijeme putovanja u inostranstvo kao i asistencija na putu u slučaju kvara na vozilu", kazali su iz Sarajevo osiguranja.

Posebna pažnja, pored zaštite imovine i imovinskih interesa osiguranika daje se i na zaštitu njihovog zdravlja i liječenja u slučaju povreda i nezgoda (osiguranje nezgode, dopunska zdravstvena osiguranja, životna osiguranja sa štednjom).

"Takav poslovni pristup pruža kvalitetnu osiguravajuću zaštitu života i zdravlja naših osiguranika i potpunu zašitu njihove imovine, a Sarajevo osiguranje d.d. stalni rast poslovanja i rast profesionalnog ugleda na tržištu. Briga za klijente i imovinu u BiH s pravom nas svrstava u vodeću domaću kompaniju ćije se poslovanje uvijek ocijenjuje kao društveno vrlo korisno. Strategija poslovnog razvoja Sarajevo-osiguranja d.d. Sarajevo ima namjeru da zadrži i unapređuje takav pristup u poslovanju i u vremenu koje je pred nama", saopšteno je iz Sarajevo osiguranja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo