AlphaChrom: Ovlašteni distributer analitičke opreme američke tvrtke

28.05.2014 08:42:22
AlphaChrom: Ovlašteni distributer analitičke opreme američke tvrtke

AlphaChrom d.o.o. ovlašteni je distributer analitičke opreme američke tvrtke Agilent Technologies. Ideje i otvorenost novom i naprednom vode ih brzom razvoju!

Trgovačko društvo AlphaChrom d.o.o. ovlašteni je distributer analitičke opreme američke tvrtke Agilent Technologies za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Kosovo. Ukupno zapošljavaju 26 visokoškolovanih djelatnika u prodaji i održavanju. Iskustvo njihovog mladog i fleksibilnog tima dokazuju svakodnevnim rješavanjem problema s kojima se u poslovanju susreću njihovi korisnici. Ideje i otvorenost novom i naprednom vode ih  brzom razvoju! Trenutačno AlphaChrom d.o.o. posjeduje ugovore o održavanju sklopljene s velikim brojem korisnika u svim segmentima istraživačkog i analitičkog rada. Različite razine ugovora omogućuju korisnicima da izaberu optimalnu razinu usluge za svoje poslovanje.

Agilentovi instrumenti pružaju sve što je potrebno da biste svoj laboratorij doveli na najvišu razinu učinkovitosti, uključujući napredne kromatografske mogućnosti u laboratorijima za kontrolu kvalitete sirovina, međuproizvoda i finalnih proizvoda. Njihova podrška je pomoć na koju možete računati tijekom cijelog vijeka trajanja opreme, a sigurnost i znanje njihovi stručnjaka za aplikacije jamče uštedu vašeg vremena i novca. Rado će vam na vaš upit dati sve informacije vezane uz njihov portfelj instrumenata i usluga.

Misija i Vizija

Vizija tvrtke AlphaChrom je biti najpouzdaniji partner od povjerenja, koji svojim kupcima pomaže ostvariti ciljeve i riješiti izazove. Misija tvrtke AlphaChrom je ponuditi najbolje instrumente u kategoriji i izvanredne usluge, da bi postigli i očuvali vodstvo u Biomedicinskim znanostima i kemijskoj analizi (LSCA).

Vrijednosti tvrke AlphaChrom:

 • Timski rad
 • Pouzdanost
 • Poštovanje

Servis:
Kvalitetnim rasporedom, stalnim usavršavanjem znanja kao prepoznatljivim potpisom tvrtke Agilent Technologies i posjedovanjem svih potrebnih certifikata iz asortimana prodajnog programa, njihov stručni tim spreman je odgovoriti na sve vaše zahtjeve:

 • instalacije
 • edukacije
 • servis
 • održavanje
 • validacije
 • pomoć u izradi, razvoju i implementaciji aplikacija i metoda te u pripremi uzoraka
 • pronalaženje rješenja za unaprjeđenje rada naših korisnika
 • mogućnost sklapanja servisnih ugovora

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo