Prva digitalna platforma za promociju i prodaju namještaja u Bosni i Hercegovoni

20.10.2020 14:21:44
Prva digitalna platforma za promociju i prodaju namještaja u Bosni i Hercegovoni

namjestaj.shop predstavlja moderan način promocije, prodaje i kupovine namještaja.

Predstavljamo rad i usluge prve digitalne platforme za promociju i prodaju namještaja iz Bosne i Hercegovine, namjestaj.shop, koja predstavlja moderan način promocije, prodaje i kupovine namještaja.

Na engleskom, njemačkom i bosanskom jeziku, proizvođači se predstavljaju partnerima i kupcima iz zemlje, Europe i svijeta.  Poseban dio platforme je online prodavnica u kojoj kupci iz Bosne i Hercegovine, a uskoro i regiona, mogu kupovati namještaj. Platforma je namjenjena svim proizvođačima namještaja, od malih stolarskih radnji do velikih kompanija koji proizvode i prodaju namještaj u Bosni i Hercegovini. Prvi koji su prepoznali potencijal platforme i postali partneri su Malagić, Domavija, Divan, Boha te drugi proizvođači želeći na ovaj način doprinijeti promociji namještaja iz BiH ali i olakšati kupovinu kupcima u Bosni i Hercegovini. Dodatno su planovi proširenje ponude sa popratnim dekoracijama i asesoarima za dom, te već imamo Wool Carpet, proizvođača autentičnih vunenih ćilima na platformi. U toku je posebna akcija za male obrtnike za registraciju u iznosu od samo 150 KM za godišnju pretplatu.

U konačnici će se dobiti baza proizvođača koja je dostupna inostranim partnerima odnosno menadžerima nabavke i na taj način olakšati put do ostvarivanja saradnje. Inostranim partnerima platforma omogućava i da na jednom mjestu pregledaju potencijale naših proizvođača i mogućnosti saradnje na osnovu asortimana, kapaciteta, vrste drveta i materijala i drugih bitnih pitanja.

Poseban dio platforme je i DiA Kutak, mjesto za dizajnere i arhitekte iz Bosne i Hercegovine kojima je pružena mogućnost da potpuno besplatno promoviraju svoj rad i projekte koje rade za naše ili inostrane kompanije. Mnogo je izvrsnih mladih ljudi u ovom sektoru koji daju dio sebe za razvoj ovog sektora i podizanje na jedan viši nivo i bitno je da im damo prostor i dodatnu priliku.

"Prezadovoljni smo reakcijama proizvođača i svih ostalih strana kojima je prezentovana platforma, svi smatraju da je ideja odlična i upravo ono što je potrebno ovom sektoru u BiH. Imamo dobar odziv registrovanih već u prvih mjesec dana, a finansijsku podršku smo dobili od Vlade Kantona Sarajevo kao i administrativnu podršku od VTK BiH. Još jednom pozivamo sve proizvođače namještaja iz Bosne i Hercegovine da iskoriste promotivne pakete i registruju su na prvu platformu za prodaju i promociju namještaja iz Bosne i Hercegovine" - poručila je voditeljica projekta Samira Avdić

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na: info@namjestaj.shop ili pregledajte  stranicu www.namjestaj.shop i profile namjestaj.shop na društvenim mrežama.

NAMJESTAJ.SHOP TIM

e-mail: info@namjestaj.shop

web: www.namjestaj.shop

 

Facebook page            Linkedin page          Instagram profil

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo