ASA Banka i MasterCard® nagradna igra: Jer vaša kupovina vrijedi više

Predstavljamo

ASA Banka i MasterCard® nagradna igra: Jer vaša kupovina vrijedi više

ASA Banka i MasterCard® i ove godine pronalaze način da svaku vašu kupovinu pretvore u jedinstvenu mogućnost osvajanja vrijednih nagrada i tako vam osiguraju sretan i nezaboravan početak nove godine

30.11.2020 11:26:02 / Izvor: Akta.ba

ASA Banka i MasterCard® i ove godine pronalaze način da svaku vašu kupovinu pretvore u jedinstvenu mogućnost osvajanja vrijednih nagrada i tako vam osiguraju sretan i nezaboravan početak nove godine.

Od vrijednih nagrada dijeli vas svega jedan korak – dovoljno je da u periodu trajanja nagradne igre, tj. od 26.11. do 31.12.2020. godine, napravite minimalno jednu kupovinu Mastercard® Debit ili Mastercard® Standard Revolving karticom, u iznosu jednakom ili većem od 50,00 KM, čime ćete se automatski naći u elektronskoj bazi učesnika nagradne igre.

Transakcija u minimalnom iznosu od 50 KM u Bosni i Hercegovini korisnicima osigurava 1 osvojen bod, a transakcija u istom iznosu, obavljena u inostranstvu, osigurava 2 osvojena boda. Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka, a maksimalan broj učešća nije ograničen.

Ukupna vrijednost fonda nagrada iznosi 5.000,00 KM i uključuje:

  • 5 novčanih uplata na karticu u vrijednosti od 200,00 KM
  • 10 dm vaučera u vrijednosti od 200,00 KM
  • 10 Bingo vaučera u vrijednosti od 200,00 KM.

Sretnih 25 dobitnika će biti izvučeno automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom, koji će nadgledati tročlana komisija. Svi dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonskim ili pisanim putem najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Na ovaj način, ASA Banka, kao najveća domaća banka, još jednom pokazuje svoju spremnost da nagradi povjerenje svojih klijenata. Jer, uz ASA Banku i Mastercard®, vaša kupovina vrijedi više.

Više o nagradnoj igri i pravilima učešća, saznajte na web stranici.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo