Restoran "Zembilj" idealno mjesto za poslovne sastanke​

21.01.2022 13:29:51

Američki steak u srcu Baščaršije - vijest je koja će obradovati mnoge gurmane i ljubitelje vrhunski spravljenih odrezaka.

Američki steak u srcu Baščaršije - vijest je koja će obradovati mnoge gurmane i ljubitelje vrhunski spravljenih odrezaka. Nastavljajući višegodišnju tradiciju pravljenja dobre hrane po čemu su Sarajevo i Baščaršija dobro poznati, restoran „Zembilj“ ponovo je otvoren u novom ruhu spajajući njujorško kulinarsko umijeće sa autentičnim bh. ambijentom. Zbog svoje lokacije, potpuno renoviranog interijera i eksterijera te široke ponude jela i pića, restoran „Zembilj“ predstavlja idealno mjesto za poslovne sastanke i team building večere. 

Restoran je ponovo otvorio novi menadžment koji je petnaest godina proveo u restoranskom biznisu u New Yorku. Prikupljajući iskustvo od priznatih chefova i vodeći restorane koje su rado posjećivale svjetske ličnosti, novi menadžment je znanje iz ove svjetske prijestolnice odlučio donijeti u Bosnu i Hercegovinu. Kombinacijom tradicionalnog i modernog u ovom malom gurmanskom kutku u srcu Sarajeva, ukusna hrana priprema se sa puno ljubavi, a za sve goste restorana "Zembilj" osiguran je i besplatan dvosatni parking na Baščaršiji. Sve što je potrebno uraditi jeste dostaviti restoranski račun.

Poznati američki akademik, autor i biznis konsultant, Peter Drucker, jednom prilikom je rekao da se 'više poslovnih odluka donosi tokom ručka i večere nego u bilo koje drugo vrijeme', dok je još prije dva vijeka britanski pravnik Lord William Stowell kazao da 'dobra večera podmazuje biznis'.

Meni Restorana "Zembilj" pogledajte ovdje, a više informacija dostupno je na Facebook stranici i Instagram profilu.

PODIJELI:
TAGOVI: Restoran Zembilj američki steak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana