Potamnite prije svih na plažama Hurghade direktnim letom iz Sarajeva na plaži Crvenog mora!

09.05.2022 16:09:56

Ukoliko još niste bili na godišnjem odmoru, sada je pravo vrijeme da to učinite, jer ovo je ponuda koja se ne odbija - ljetovanje u Hurghadi već od 799 KM i to direktnim letom!

Dok je kod nas kišovito, oblačno i tmurno vrijeme koje negativno utiče na raspoloženje većine stanovnika naše zemlje, u egipatskom gradu na moru, Hurghadi trenutno je temperatura 35 °C. Dakle, pravo ljeto! Stoga, ljetujte prije svih i pripremite ten za ljetne haljinice i majice, odnosno za ljeto koje će kod nas tek doći za dva mjeseca. 

Iskoristite nevjerovatnu ponudu turističke agencije Relax Tours i otputujte već 24. maja u trajanju od 8 ili 12 dana, na destinaciju koja je hit ljeta 2022. godine, priuštite sebi odmor iz snova i uživajte osam dana na pješčanim plažama, kupajte se u moru koje je već sada toplo oko 25°C i sve to za samo 799 KM u koje je uključena all inclusive usluga.

Ukoliko još niste bili na godišnjem odmoru, sada je pravo vrijeme da to učinite, jer ovo je ponuda koja se ne odbija - ljetovanje u Hurghadi već od 799 KM i to direktnim letom! 

Relax Tours je prva privatna turistička agencija sa preko 30 godina iskustva u organizaciji putovanja u Egipat. A upravo je Egipat ovo ljeto prava destinacija za VAS! 24. maj je termin za putovanje na ekskurziju u Hurghadu direktnim letom iz Sarajeva za sve nastavnike, srednjoškolce i studente po nevjerovatnoj cijeni već od 759 KM, 7 ALL INCLUSIVE u hotelima 4*. Imat ćete priliku priuštiti sebi nezaboravnu ekskurziju, ljetovanje, provod, te obilazak znamenitosti ove afričke zemlje. Sa stručnim vodičima moći ćete posjetiti sve čari Egipta uključujući plovidbu brodom do čuvene Orange bay plaže, odlazak džipovima u pustinju, jahanje kamila, vožnja kvadova, show sa delfinima, ronjenje u Crvenom moru, obilazak Rajskog ostrva, Luksora, Hurghade, Kaira i naravno neizostavnih egipatskih piramida. 

Šta ste odlučili? 

Naravno, ekskurzija u Egiptu sa turističkom agencijom Relax Tours!

Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, budite slobodni da kontaktirate Relax Tours na broj telefona:
𝟎𝟑𝟑 𝟐𝟔𝟑 𝟑𝟑𝟎 
Viber  𝟎𝟔𝟑 𝟕𝟕𝟏 𝟒𝟒𝟐
relaxtours@relaxtours.com 
Zelenih Beretki 22, Sarajevo
#visitiran #turkishairlines #relaxtours #iran 
Sa Vama od 1988 
Vaš pravi kurs, 𝙍𝙚𝙡𝙖𝙭 𝙏𝙤𝙪𝙧𝙨

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana