Iftarski meni

Ramazanske dane provedite s porodicom i prijateljima uz vrhunsku iftarsku ponudu!

29.03.2023 08:40:30
kov grad bužim iftar iftarski meni

Ispunite dušu ljepotom mjeseca ramazana uz odličan iftarski meni

Kovgrad motel jedan je od moderno opremljenih objekata u Unsko-Sanskom kantonu. U sklopu motela nalazi se i restoran u kojem i ove godine možete uživati u ukusnim iftarima.

Predivne iftarske trenutke provedite u predivnoj atmosferi sa vašom porodicom ili prijateljima uz bogatu ponudu iftarskih menija!

Broj za rezervacije iftara 037-410-110

Narudžbe za iftar primamo svaki dan do 14h

GDJE JE NALAZIMO?

Motel Kovgrad nalazi se u Bužimu, ulica 505. Viteške Brigade smješten je uz glavnu cestu na samom ulazu u čaršiju općine Bužim. Općina Bužim je manje naseljeno mjesto sa dosta historijskih znamenitosti. Motel je udaljen tek 500 metara od najstarije drvene džamije u Evropi, kao i od samog starog grada ove općine,također udaljeni smo tek par kilometara od historijskog I rekreativnog mjesta Svetinja kod Čave. Nacionalni park rijeke Une udaljen je svega 20 kilometara. Općina Bužim poznata je kao herojska općina s toga u ovom dijelu Bosne i Hercegovine sigurno ćete pronaći dosta zanimljivih stvari o historiji naše države.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana