od visokokvalitetnih sastojaka

Dukatos - lagani desert za osvježenje u ljetnim danima

31.07.2023 13:33:50
dukatos grčki jogurt

Grčki tip jogurta hranjiv je i ukusan način da osvježite dan ovog ljeta. Prirodni i voćni Dukatos jogurti neodoljiv su spoj jogurta i sočnog voća koji će vas osvježiti i razveseliti u svakom trenutku.

Svi znamo koliko su ljetni dani vrući i kako nam ponekad treba slatka utjeha koja ne opterećava našu probavu. Dukatos je upravo taj lagani desert koji će ispuniti vašu želju za slatkim bez osjećaja pretrpanosti.

Dukatos posebnim čini bogati okus koji dolazi u svakom zalogaju. Bez obzira jeste li ljubitelj jagode, narandže ili crnog ribiza, imamo savršenu kombinaciju voća koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Pored fantastičnog prirodnog okusa Dukatos natur, za one koji vode računa o svom zdravlju u ponudi su Dukatos voćni jogurti sa okusima badem i pistaći, narandža i cimet, jagoda i crni ribiz i cimet, a od prošle godine sa polica vas privlači nova linija, Dukatos Selection sa profinjenim okusima kokosa i vanilije.

Napravljen od visokokvalitetnih sastojaka, Dukatos sadrži prirodne proteine i kalcij koji su važni za održavanje ravnoteže u prehrani. Njegova kremasta tekstura i osvježavajući okus čine ga idealnim desertom nakon obroka ili užinom tokom dana.

"Dukatos je već dugo na našem tržištu i ima brojne vjerne konzumente, ali jednako nam je drago kada novi kupci prvi put okuse ovaj specijalitet i on im izmami osmijeh na lice", poručuju iz kompanije Lactalis BH. "Naša misija je ponuditi proizvode koji će unijeti radost u svakodnevni život naših kupaca, a Dukatos je jedan od brendova koji to bez sumnje postiže".

Ne propustite priliku osvježiti se ovog ljeta uz Dukatos - jedinstveni desert koji donosi trenutke užitka i osvježenja i onima koji nisu ljubitelji mliječnih proizvoda.

Lactalis BH poznat je po svojim brendovima Dukat i Domaće blago, ali i brendovima Président, Galbani, Alpsko mleko, Sirela, Parmalat i Lactel, koje distribuira na tržištu Bosne i Hercegovine. Proizvodi kompanije Lactalis BH proizvode se u mljekari u Gradačcu, od mlijeka koje se otkupljuje od 1.400 domaćih farmera. 

 

PODIJELI:
TAGOVI: lactalis bh dukatos dukat

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana