Lactalis BH predstavlja

Novi okus na tržištu - Kunin riža na mlijeku s okusom jagoda

16.11.2023 11:09:26
Kunin riža na mlijeku s okusom jagoda

Lactalis BH, lider u proizvodnji visokokvalitetnog mlijeka i mliječnih proizvoda, sa ponosom predstavlja najnoviji okus smeđu Kunin slasticama.

Šta je Kunin riža na mlijeku?

Kunin riža na mlijeku ili sutlijaš je čarobna delicija koja nas vraća u najslađe trenutke djetinjstva i osvaja srca mladih, djece ali i onih nešto starijih. Ovaj slasni desert je pažljivo stvoren od najkvalitetnijih sastojaka, pružajući ne samo zadovoljstvo nepca, već i laku probavu i potrebnu energiju.

Riža je prirodno bogata ugljikohidratima, proteinima i vlaknima koja blagotvorno djeluju na naše tijelo, dok mlijeko izvor kalcija čuva naše kosti zdravima i snažnima. Kunin riža na mlijeku dostupna je u praktičnom pakovanju što je čini odličnim izborom za svakodnevnu užinu.

 

Jedinstven okus

Ukusna kombinacija nježno kuhane riže na bazi mlijeka i bogatog okusa jagode stvara jedinstven desert koji je ukusan i hranjiv. Zahvaljujući novom, osvježavajućem okusu jagode, svi ljubitelji brzog voćnog deserta sada mogu uživati u ovoj kremastoj deliciji kad god im je potrebna pauza od ubrzanog životnog ritma.

Kunin riža na mlijeku s okusom jagode dostupna je od sredine novembra u odabranim marketima širom Bosne i Hercegovine. Požurite po svoju dozu djetinjstva u čaši!

O kompaniji Lactalis BH

Proizvodi kompanije Lactalis BH proizvode se u mljekari  u Gradačcu, od mlijeka koje se otkupljuje od svojih 1.500 kooperanata - domaćih farmera. Kompanija Lactalis osnovana je prije 90 godina u Francuskoj i poznata je po svojim brendovima Dukat, Domaće blago, Président, Galbani, Alpsko mleko, Parmalat koje proizvodi ili distribuira na tržištu Bosne i Hercegovine. Više informacija o svim kompaniji Lactalis BH, brendovima i proizvodima dostupno je na: https://lactalisbh.ba/.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana