Provedite Praznik rada u Tarčin Forest Resort and Spa

30.04.2019 08:03:19
Provedite Praznik rada u Tarčin Forest Resort and Spa

Još uvijek ne znate gdje provesti Pratnik rada ?

Još uvijek ne znate gdje provesti Praznik rada ?

Iskusite Tarčin Forest Resort and Spa, vaš drugi dom iz snova gdje se francuska umjetnost gostoprimstva i briga o vašoj dobrobiti spajaju i pružaju užitak svim vašim čulima.  Osjetite moć nadmorske visine i prirode, koja će vam zajedno sa našim stručnim timom spremnim da primjeti i odgovori na sve vaše potrebe, omogućiti potpunu obnovu organizma.

Smješten na idealnoj lokaciji na pola puta između Sarajeva i planinskih vrhova koji ga uokviruju, okružen Olimpijskim planinama i planinskim rijekama i jezerima, objekat raspolaže sa 55 hotelskih soba sa balkonima, kao i devet luksuznih vila.  Objekat raspolaže vanjskim i unutrašnjim prostorom pogodnim za posao ili odmor, konferencije ili bankete, kao i vrhunskom tehnologijom, prelijepim restoranom s panoramskim pogledom, ekskluzivnom spa i wellness oazom, bazenom, fitnesom, dječijim igralištem, kao mogućnošću obilaska prirode kvadovima ili planinskim pješačkim stazama uz stručnog vodiča.

Hotel nudi harmonični spoj tradicionalnih elemenata i pogodnosti moderne  tehnologije.  Njegove zaobljene višeslojne arhitektonske forme upotpunjene zemljanim tonovima i elegantnim namještajem, gostima obećavaju nezaboravno iskustvo holističkog pristupa ugodi.

Za vas su pripremili posebnu ponudu: paket za dvije odrasle osobe i dvoje djece 450,00 KM

Kontakt za rezervacije:

Email: HB0L6-RE@accor.com   

Tel:+387 33 947 100

      +387 33 947 103

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana