Posjetite ebios.ba i postanite i vi dio zadovoljne grupe kupaca

13.04.2020 12:21:29
Posjetite ebios.ba i postanite i vi dio zadovoljne grupe kupaca

drave namirnice uvijek su rješenje, a uz servis ebios.ba nisu bile nikada bliže Vašem domu.

Pitate se kako ojačati imunitet? Zdrave namirnice uvijek su rješenje, a uz servis ebios.ba nisu bile nikada bliže Vašem domu.

Uvijek zdravo i uvijek svježe voće i povrće može biti na vratima Vašeg doma onda kada to Vi želite, možete ga platiti unaprijed, karticom ili po primitku narudžbe i jednostavno uživati u plodovima naših bašti.

Posjetite www.ebios.ba i uvjerite se zašto nam sve više Vaših prijatelja i sugrađana poklanja povjerenje...

Podsjećamo, servis eBios osnovan je prvenstveno sa ciljem distribucije prirodnih poljoprivrednih proizvoda sa tržištem glavnog grada.

Želja nam je da pružimo podršku obnovljivoj proizvodnji i očuvanju auhtohtonih sorti. Smatramo da je to u interesu i naših kupaca, kao i da bismo na taj način obezbjedili na njihovom pragu ono najbolje iz prirode i najkvalitetnije što Bosna i Hercegovina imaju da ponude.

Sebe vidimo kao most između ljudi koji se pridržavaju tradicionalnih principa proizvodnje u kojima prednost nije na strani hiperprodukcije – već kvaliteta, i očuvanja prirodnih vrijednosti, sa ljudima u gradskom okruženju koji osjećaju potrebu za jedinstvenim servisom pomoću koga mogu poboljšati kvalitet života, uštedeti vrijeme i obezbjediti sigurnost u ishrani svojih najmilijih.

Želimo da prihvatimo odgovornost, da postanemo garancija i oslonac koji će opravdati ukazano povjerenje. Njegovanjem pravih vrijednosti, dobrom i odgovornom poslovanju i iskazivanjem punog poštovanja prema datom poverenju želimo da stvorimo suprotnost svakom negativnom trgovinskom iskustvu.

Jedan od glavnih motiva kojima se vodimo je zaštita djece i pružanje najmlađima najzdravijeg, najukusnijeg i najkvalitetnijeg.

Uvijek ćemo prednost dati domaćem proizvodu, i preporučivati upotrebu istih uz davanje podrobnih informacija o porijeklu, kvalitetu i klasi.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana