Novo u ponudi Velvet Ingredients: "Uz naše sirovine do savršenih proizvoda"

31.12.2020 12:15:57
Novo u ponudi Velvet Ingredients: 'Uz naše sirovine do savršenih proizvoda'

Novi proizvodi će omogućiti brzu pripremu slastica koje su omiljene za sve generacije, a odličan su izbor da obogatite pekarsku I slastičarsku ponudu.

Firma Velvet Trade d.o.o., je obogatila novim proizvodima postojeći široki asortiman kvalitetnih sirovina za izradu pekarskih, slastičarskih i sladoledarskih proizvoda, pod brendom Velvet Ingredients.

Novi proizvodi će omogućiti brzu pripremu slastica koje su omiljene za sve generacije, a odličan su izbor da obogatite pekarsku I slastičarsku ponudu.

BROWNIES MIX

Brownies mix se koristi u slastičarstvu i pekarstvu za brzu pripremu sočnih i mekanih browniesa. U smjesu za još bogatiji i sočniji okus se može dodavati voće, ali i termostabilne čokoladne tabletice (dostupne u našoj ponudi). Prednost ovog proizvoda, pored bogatog i sočnog čokoladnog okusa, je jednostavna priprema, nema potrebe za dodatnom opremom. Nakon što se proizvod napravi, rok trajanja je do 7 dana.

SMJESA ZA PRINCES KROFNE, EKLER I PROFITEROLE

Smjesa se koristi se u slastičarstvu za brzu pripremu princes krofni, eklera i profiterola. Ekleri se jednostavno pripremaju i nude bezbroj mogućnosti za dekoraciju i lijep izgled. Profiteroli su odlični za pripremu slastica u čaši - to go. Princes krofna je zbog jednostavnosti u pripremi pogodna za sve pekare i slastičarne.

KROFNA PLUS

Krofna plus se koristi za proizvodnju sočnih, aromatiziranih krofni i donuta. Koncentrat obezbjeđuje proizvodnju krofni sa lijepim, izraženim prstenom, stabilnim tijestom, dobrim volumenom i produženom svježinom, s minimalnim upijanjem ulja. Novo doziranje je 1:3, a u Velvet Ingredients ponudi imamo sve za punjenje i dekoraciju omiljene slastice.

Firma Velvet Trade d.o.o., smještena je u Vogošći, gdje nastaju sve sirovine za slastičarstvo, pekarstvo I sladoled. Tim prodaje i proizvodnje svakodnevno prati trendove, te u svoju ponudu uvrštava novitete osluškujući potrebe kupaca.

Objave noviteta, specijalne ponude ali i provjerene recepture kupci mogu pratiti na na zvaničnim stranicama Velvet Ingredients na društvenim mrežama - Facebook i Instagram .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana