Plavi zeko, program dječijih igrališta za privatnu upotrebu kompanije Glovis d.o.o. Zenica

13.10.2022 13:19:26

Jedinstvenost koncepta Plavi zeko jeste specifičan dizajn, a osim toga tu su i mali troškovi kao i zabavnost i jednostavnost prilikom sastavljanja i naravno nakon toga.

Plavi zeko, novi asortiman proizvoda za privatnu upotrebu ompanije Glovis doo, je koncept proizvoda "spreman-za-prodaju", kako bi korisnicima to jeste djeci i njihovim roditeljima ponudili igrališta predviđena za ugradnju u vlastitom dvorištu. Kompletan paket uključuje razne kule za igru, ljuljačke i dodatne module. Svaki od njih je sa originalnim i prepoznatljivim dizajnom, ali prilagodljivim za svaki budžet i raspoloživi dvorišni prostor.
Visok stepen fleksibilnosti omogućava vam da birate između različitih modela u skladu sa vašom vlastitom infrastrukturom i da zadovoljite interese i želje vaših mališana. Učesnicima u igri zabava ne počinje samom igrom, nego pri samom sklapanju i ugradnji igrališta.
Mi isporučujemo kutije sa svim potrebnim komponentama igrališta visokog kvaliteta (drvo + spojni elementi), uključujući i uputstvo korak po korak o tome kako izgraditi dječije igralište.

Njihovi tobogani i dodaci po vašem izboru upotpunjuju svako igralište i čine ga jedinstvenim i drugačijim za svakog kupca. Dodaci koje imaju u svojoj ponudi pokrivaju najopsežniju, raznoliku i kompletnu paletu dodataka. Pomoću ovih dodataka možete razviti svoj vlastiti stil i jedinstvene konfiguracije boja.

Jedinstvenost koncepta "Plavi zeko" jeste specifičan dizajn, a osim toga tu su i mali troškovi kao i zabavnost i jednostavnost prilikom sastavljanja i naravno nakon toga.

Da bi se garantovao najviši nivo kvaliteta i sigurnosti, sve konstrukcije  su provjerene, testirane i certifikovane.

Koncept Plavi zeko predstavlja:

Fleksibilnost 

Plavi zeko nudi vam mnoštvo opcija i kombinacija, namještanje bilo kojeg prostora u vrtu, a pogodno je i za djecu svih uzrasta. Kule, prošireni moduli za penjanje ili ljuljanje bit će zabavni za malu djecu i izazov za mlade. Naši raznobojni tobogani i dodaci po izboru upotpunjuju svako igralište i omogućavaju vam stvaranje jedinstvenog igrališta prema željama i osobinama svakog djeteta.

Svi modeli kula za djecu mogu se konstruisati s visinom platforme 1,2 m ili 1,5 m. Kutija spojnih elemenata je ista za obje visine platforme.

Vrste drveta koje koristimo je sporo rastuće, tretirano u komori pod visokim pritiskom čime se postiže otpornost na atmosferlije i povećava trajnost drveta 3 do 5 puta u zavisnosti od vrste drveta i uslova, a ono što je najvažnije jeste da nije štetno za zdravlje korisnika niti za okoliš, u pitanju je tzv. "zelena impregnacija". Sve ivice su glatke i zaobljene, a svakako uz svaki vidljivi vijak su predviđeni zaštitni poklopci.

Kvalitet i sigurnost 

Cjelokupna linija razvijena je od strane tima iskusnih dizajnera proizvoda. Elementi naših igrališta su izuzetno jake i robusne konstrukcije, sa čvrstim vezama, a sigurna igra je zagarantovana.
Plavi zeko setovi za igru su razvijeni u potpunosti u skladu sa najnovijim evropskim standardima za sigurnost dječijih igrališta.

Dizajn

Osim sigurnosti konstrukcije, uložili smo mnogo truda u izgled i ukupan dojam dječijeg igrališta. Plavi zeko kule za djecu s dodacima su prepoznatljivog i orginalnog dizajna, a dječija mašta će biti definitivno razigrana kada dođe u dodir s našim igralištima. Ovo je izvrsno rješenje za sate zabave i igre mališana kao i roditelja na otvorenom, što se danas nažalost rijetko dešava, a što mi nastojimo da promjenimo.

"Uživajte gradeći mjesto zabave i druženja vaših mališana!"

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme