Svi klasici na jednom mjestu

Superstar 3 od sada u Supernovoj

28.06.2024 09:33:41
Superstar 3 Supernova

Superstar 3 je treći kanal iz Superstar porodice, što omogućava svim filmskim i serijskim sladokuscima da pronađu najkvalitetniji i najzanimljiviji sadržaj

Programska šema u Supernovoj obogaćena je najkvalitetnijim i najatraktivnijim domaćim serijskim i filmskim programom na ovim prostorima sa Superstar 3 kanalom.

Ovaj kanal gledaocima pruža širok repertoar domaćeg igranog filma, od klasika iz 1945. godine pa sve do najnovijih ostvarenja.

Program je organizovan u okviru ciklusa koji će se fokusirati na različite autore, glumce, žanrove i tematske cjeline, pružajući sveobuhvatan pregled istorije i savremenog razvoja naše kinematografije, a gledaoci će moći da uživaju u kultnim ostvarenjima, zaboravljenim draguljima, kao i u novim serijama i filmovima koji su obilježili posljednje decenije.

Superstar 3 dolazi kao treći kanal iz Superstar "porodice", što omogućava svim filmskim i serijskim sladokuscima da pronađu najkvalitetniji i najzanimljiviji sadržaj.

Supernova putem svoje MOVE platforme nudi i Superstar videoteku u kojoj možete na jednom mjestu da pronađete najpopularnije serije i filmove.

Više informacija dostupno je pozivom na besplatan broj 0800 30 630 ili u Super poslovnicama.

Uživajte u bogatstvu domaće kinematografije!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme